gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. Vandaag maak je kans op het winnen van Jumbo Electro basisschool groep 3 & 4.

 

Wie is Jumbo?

Jumbo, eigenlijk beter bekend als Koninklijke Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels voor jong en oud. Jumbo is een echte Nederlandse onderneming die onder andere de bekende merken Strategoe, PimPamPet en Jan van Haasteren ontwikkeld heeft. Verder is de kans groot dat je het merk kent als distributeur van het welbekende en alom geliefde Rummikub en Rubik’s.

 

December win 10-daagse: win Jumbo Electro basisschool groep 3 & 4

Zoals eerder aangegeven ontwikkelt Jumbo speelgoed voor jong en oud. In het rijtje speelgoed is ook een grote range aan educatieve spelletjes die helpen bij de ontwikkeling van je kind in verschillende levensfases. Ik schreef er al eerder een artikel over: Spelenderwijs leren voor kinderen van 3 – 8 jaar.

Eén van deze educatieve spelletjes is Electro basisschool groep 3 & 4. Een leuk en vooral leerrijk spel, waarmee je kind onder andere taal, rekenen, de natuur, Engels en nog veel meer spelenderwijs leert. Er zitten maar liefst 12 kaarten bij het spel en met ruim 350 vragen zal je kind voorlopig nog niet uitgespeeld zijn.

Benieuwd wat je je hierbij voor moet stellen? Ik maakte er begin dit jaar een video over (er wordt ook een ander leerrijk spelletje van Jumbo besproken.

 

 

Hoe maak je kans op Jumbo elektro groep 3 & 4?

Om kans te maken op dit ontzettend leke spel plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 4: Maak kans op een leuk houten evenwichtsspel

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelWin 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set
Volgend artikelDecember win 10-daagse: win het spel Life in the Coral Reef

72 REACTIES

 1. Wat gaaf voor mijn jongste zoonje van 6. Hij zit in groep 3 en vindt het ontzettend leuk! Hij wil graag oefenen thuis dus hij zal hier erg blij mee zijn. Ik denk dat zijn oudere zus en brot het stiekem ook nog erg leuk zullen vinden;-)

 2. Wat een leuk spel voor onze kleinzoon die op eerste kerstdag jarig is en eigenlijk school helemaal niet leuk vindt. Hij speelt veel liever en dat snap ik best maar zo speel en leer je tegelijk! TOP!

 3. Ik doe heel graag mee en duim voor mezelf, maar ook voor andere papa’s en mama’s, want wie wilt dit leuke spel nou niet voor hun kindje 🙂

 4. Leuk, Electro had ik vroeger als kind ook. Ik doe mee voor mijn neefje. In de Kerstvakantie komt hij een aantal dagen bij me logeren en met dit leuke spel kunnen we dan gezellig samen een paar uurtjes zoet zijn!

 5. Ow, dit is super tof! Ik heb vroeger zelf heel veel geleerd van Electro en ik weet zeker dat mijn zoontje hier nu ook onwijs veel plezier mee zal hebben.

 6. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn neefje van 6. Zit nu net dit schooljaar in groep 3 dus dit zal hij vast heel leuk gaan vinden.

 7. Bij de spelotheek eens een electrospel geleend en dat was een grote hit. Ik zou het leuk vinden om mijn dochter blij te maken met dit leuke cadeau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in