gefeliciTAART.nl - Black Friday

De nieuwe trailer van Hotel Sinestra is gereleased. Een heerlijke, avontuurlijke familiefilm voor de koude wintermaanden. In deze film ervaart een groep kinderen tijdens hun wintersportvakantie wat het betekent als er helemaal geen volwassenen meer zouden zijn. De hoofdrol is weggelegd voor Bobbie Mulder (De regels van Floor). Haar ouders worden gespeeld door Jeroen Spitzenberger en Elise Schaap. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 14 december in de bioscoop.

 

Over Hotel Sinestra


Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen alles doen wat ze zelf willen! Maar dan ontstaat, opgezweept door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Ava en haar nieuwe vrienden zetten alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze samen kerst kunnen vieren.

Benieuwd naar deze leuke animatiefilm? Bekijk dan hieronder de trailer

Over de makers

Hotel Sinestra wordt geproduceerd door Derk-Jan Warrink en Koji Nelissen van Keplerfilm (Hoofdzaken, I Am Zlatan en Pink Moon). Eerder waren zij verantwoordelijk voor de familiefilm Captain Nova, die vorig jaar het Cinekid Festival opende en daar met drie prijzen (zowel Beste Nederlandse Kinderfilm, Beste Kinderfilm en de Publieksprijs voor Beste Kinderfilm) ook de grote winnaar was. De regie is in handen van Michiel ten Horn (De Ontmaagding van Eva, End, Aanmodderfakker) en het script werd geschreven door Martijn Hillenius (De regels van Floor) die zelf ook in de film te zien is.

Hotel Sinestra wordt gecoproduceerd door de VPRO en het Zwitserse Zodiac Pictures. De productie komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Eurimages, Federal Office of Culture Switzerland, Zürcher Filmstiftung, SRF en CoBO. De film werd ontwikkelend in het kader van de Cinema Junior, een programma voor de kwalitatieve jeugdfilm.

 

Aanvullende informatie over de film

Geschikt vanaf 6 jaar

Kijkwijzer: geweld

Speelduur:  1uur en 25 minuten

Genre: Familiefilm

Taal: Nederlands gesproken

In de bioscoop: vanaf 14 december 2022

Winactie

Wil jij deze leuke familiefilm zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Doe mee met deze winactie en je maakt kans op 1x 2 vrijkaarten. Ik mag maar liefst 3 mensen blij maken met kaarten, dus waag vooral een kans. Het enige wat je moet doen om mee te loten is mij vertellen met wie je de film gaat kijken.

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op woensdag 21 december om 00:00 uur. Op donderdag 22 december 2022 worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en deze krijgen dan een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel6 Tips voor een huis vol planten als je kinderen hebt
Volgend artikelDe Gelaarsde Kat 2: de laatste wens + winactie

38 REACTIES

 1. Wat super! Ik ga met mijn kleinzoon die 25 december jarig is en voor wie dit het leukste uitje zou zijn! Een geweldig kerst-verjaardagscadeau!

 2. Met opa samen naar de film! Geen gewone, maar juist zo’n fantastische. Mijn kleindochters hebben er zin in en zijn al begonnen met duimen!

 3. Ik ga de film heel graag kijken met het hele gezin, ik houd echt van kerstfilms dus ik zou ze graag verrassen en de extra kaartjes koop ik er zelf wel bij.

  Ik volg en like via FB EN IG.

 4. Lijkt me een hele leuke familiefilm! Een gezellig uitje om samen met mijn neefje tijdens de Kerstvakantie naar de bioscoop te gaan. Even wat tante-neef quality time.

 5. Ik zou graag samen met mijn dochter het is al weer even geleden dat we naar de film geweest zijn en deze staat zeker op ons lijstje

 6. Ja super leuk! Heb hem gedeeld op fb! Mijn dochter is al sinds de trailer mega enthousiast dus dat zou een leuke verrassing zijn deze vakantie

 7. Heel graag. Mijn dochtertje is al sinds de laatste film waarin deze als trailer naar voren kwam razend enthousiast! En ik ook.. dus zou een super uitje zijn in de vakantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in