gefeliciTAART.nl - Black Friday

Nog op zoek naar een leuke game voor de Playstation 4 of de Nintendo Switch? Mijn gametip Asterix en Obelix XXL Romastered + winactie voor Nintendo Switch. Ontdek alles over deze game en doe mee om te winnen

 

Asterix en Obelix XXL Romastered vernieuwde versie

De eerste game van Asterix en Obelix XXL is al in 2003 uitgebracht. In 2020 is er een vernieuwde versie op de markt gebracht met tal van verbeteringen op grafisch gebied. Ook de animaties zijn ten opzichte van 2003 verbeterd. Niet alleen grafisch gezien is er één en ander verbeterd, dat geldt ook voor de soundtrack en diverse gamemogelijkheden.

Wat wel hetzelfde is gebleven is het feit dat de speler kan kiezen tussen spelen als Asterix of Obelix. Om het nog leuker te maken zijn er in het spel vier verschillende skins beschikbaar. Ga verkleed als Galliër, piraat, legioensoldaat of in badkleding. Beide Gallische superhelden hebben hun eigen vaardigheden die tijdens het hele spel goed van pas komen.

 

Dit is nieuw aan Asterix en Obelix XXL Romastered

Naast eerder genoemde vernieuwingen vind je hieronder nog meer aanpassingen die het spel nog aantrekkelijker maken:

 • In de modus ‘Obstacle course wordt de behendigheid van spelers
 • In de modus ‘Against the clock’ komen liefhebbers van snelheid en snelste tijd helemaal aan hun trekken
 • Hou je van moeilijke uitdagingen en ben je dapper genoeg dan is de ‘Extreme’ modus echt iets voor jou
 • Er kan geschakeld worden tussen originele graphics en geremasterde versie met de ‘Retro’ modus (beschikbaar in 4:3 en 16:9 formaat)

Gametip Asterix en Obelix XXL Romastered + winactie voor Nintendo Switch

Asterix en Obelix XXL Romastered

Het spel draait natuurlijk om de hoofdfiguren Asterix en Obelix en 16 andere bekende figuren uit het striphelden avontuur. Afhankelijk van de gekozen modus moet je zoveel als mogelijk munten verzamelen, als snelste over de finishlijn komen of de strijd aangaan met de alom bekende (en vervelende) Romeinen. Er zijn maar liefst 6 verschillende werelden/historische locaties aan het spel toegevoegd. Denk daarbij aan: Egypte, Rome, Griekenland, Helvetië en Normandië.

 

Het game verhaal

Asterix en Obelix keren na een lange dag jagen op everzwijnen terug naar hun dorp. Daar krijgen ze echter de schrik van hun leven. Het eens zo pittoreske dorp, bekend om zijn gezellige feesten staat in brand. Tot overmaat van ramp zijn hun trouwe vrienden ook nergens meer te vinden. En dat is de schuld van de Romeinen!

Het tweetal gaat samen met hun hond Idéfix op pad om hun vrienden te bevrijden. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Ze moetn door het oude Galië, Egypte en Griekenland reizen met allerlei obstacels onderweg. Uiteindelijk komen ze in Rome aan waar ze opgewacht worden door een legioen Romeinen.

Het spel is boordevol humor, actie en natuurlijk de mogelijkheid om de Romeinen een flinke opdonder te geven.

 

Hieronder kun je de trailer bekijken van het spel:

 

Algemene informatie

Het spel is vanaf nu verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Nintendo Switch en de XboxOne. Het spel kost 39,99 euro en is ook te downloaden in de Playstation store.

Het avontuurlijke spel is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar (in verband met geweld)

Asterix & Obelix XXL Collection vanaf 12 november verkrijgbaar

Spelers die nieuwsgierig zijn wat Asterix & Obelix na hun eerste XXL-avontuur allemaal beleven kunnen op 12 november aan de slag met de Asterix & Obelix XXL Collection voor PlayStation 4 of Nintendo Switch.

 

Doe mee en maak kans op een spelcode voor Asterix en Obelix XXL Switch

De feestdagen komen eraan en dat betekend dat veel ouders op zoek zijn naar een leuk cadeau voor Sint of de kerstdagen. Wil je jouw kind verrassen met Asterix en Obelix XXL? Doe dan nu mee en maak kans op een spelcode voor de Switch.

 

Om mee te doen moet je het volgende doen (wordt gecontroleerd)

 • Like en volg de Facebookpagina van Tipsvoormama
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en voor wie je meedoet

 

Optioneel voor meer kansen

 • Volg tipsvoormama op Instagram (+1 kans)
 • Reageer op twee willekeurige artikelen op de website (+5 kansen)
 • Deel dit bericht op Facebook (+1 kans)

 

Lees vooral ook even de voorwaarden voor winacties door. De winactie loopt t/m zondag 22 november 2020 om 00:00 uur. Maandag 23 november 2020 zal ik in de loop van de dag de winnaar bekend maken op Facebook.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSpelenderwijs een nieuwe taal leren met Heromask
Volgend artikelPopulair speelgoed 2021 rages, trends en hypes

28 REACTIES

 1. Dit lijkt me geweldig voor mijn man. Ons zoontje is nu nog iets te jong, maar ik weet zeker dat ze dit later samen gaan spelen!

 2. Top voor Morris. Hij kent deze twee helden sinds een tripje wat langs hun park in Frankrijk kwam. Hij is dol op leuke avontuurlijke Switch games.

 3. mijn kleinzoon gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat verras hem maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 4. Lijkt me een super leuke game,
  Ik maak graag kans zodat ik mijn neefje hiermee blij kan maken,
  Heeft al veel stripboeken van Asterix en Obelix en ik weet zeker dat hij deze game zal omarmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in