gefeliciTAART.nl - Black Friday

Steeds meer mensen worden zich bewust van de impact die wegwerpproducten op het milieu hebben. Daarom ben ik zelf voorstander van het gebruik van duurzame babyartikelen + winactie met kans op een set wasbare pocketluiers.

 

Kidzstore.eu wil het verschil maken

De eigenaren van Kidzstore.eu willen het verschil maken met de verkoop van onder andere wasbare luiers. Luiers behoren tot de meest gebruikte producten voor kinderen en vormen daarmee een hoop afval. Kidzstore heeft een uitgebreid assortiment wasbare luiers en zijn hiervoor zelfs genomineerd voor een plekje in de KVK Innovatie top 100. Behalve wasbare luiers verkoopt deze webshop nog veel meer duurzame babyartikelen, waaronder ook houten speelgoed. Daarnaast is ook aan de mama’s gedacht met wasbaar maandverband. Ik heb wasbaar maandverband besteld, ga deze testen en kom hier een andere keertje op terug.

Gebruik van duurzame babyartikelen + winactie 3

Gebruik van duurzame babyartikelen + winactie

Zoals gezegd is Kidzstore er vooral op gericht om ouders te overtuigen van het gebruik van wasbare luiers. Veel ouders denken dat wasbare luiers veel kosten en ook nog eens heel onhandig zijn. Dit is echter niet waar. De voordelen van het gebruik van wasbare luiers tegenover wegwerpluiers zijn groot. Ten eerste bespaar je in kosten, want je gebruikt de luiers vaker. Daarnaast zijn er verschillende luiersystemen, waardoor het makkelijker is om de keuze voor een luier af te stemmen op de behoeften van je kind. De luiers zijn bovendien zacht voor de huid waardoor een kind minder snel last krijgt van luieruitslag. En natuurlijk zijn de luiers milieuvriendelijk, omdat ze hergebruikt worden en niet in de vuilnis terechtkomen.

Nu moet ik heel eerlijk zijn: toen mijn kinderen klein waren, waren wasbare luiers niet of nauwelijks verkrijgbaar. Het was een tijd dat iedereen blij was met wegwerpluiers (bah, dat klinkt alsof ik hartstikke oud ben, maar dat valt reuze mee) en het milieu, daar maakte men zich niet zo druk over. Jammer, want ik had graag wasbare luiers uit willen proberen. Zeker de eerste maanden toen de kids nog gewoon borstvoeding kregen. Een ook bij het zindelijk krijgen van je kind lijkt het me hartstikke handig om wasbare luiers te gebruiken.

Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot het gebruik van alleen maar wasbare luiers als het gaat om babyartikelen. Wat dacht je van het zelf maken van billendoekjes? Hiervoor heb je niet veel meer nodig dan keukenpapier en essentiële olie lavendel en/of tea tree. Ook deze vind je in het assortiment van Kidzstore. Ook duurzame wattenstaafjes en bijvoorbeeld waspapier voor het verpakken van een boterham zijn een absolute must in huishoudens met kinderen.

Gebruik van duurzame babyartikelen + winactie 1

 

Doe mee en maak kans op een setje wasbare pocketluiers

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar duurzame babyartikelen? Overweeg je de overstap naar wasbare luiers? Lees dan snel verder, doe mee en maak kans op een setje wasbare pocketluiers.

Hoe maak je kans:

  • Neem een kijkje in de webshop van Kidzstore en laat mij in een reactie hieronder weten welk setje pocketluiers jou het meeste aanspreekt
  • Like de Facebookpagina van Kidzstore

Gebruik van duurzame babyartikelen + winactie 4

Extra winkansen:

  • Like mijn Facebookpagina
  • Tag 2 vriendinnen onder het bericht op Facebook
  • Deel het bericht op Facebook
  • Volg mij op Instagram

Deze winactie loopt t/m woensdag 27 november 2019 om 23:59 uur. De winnaar krijgt zsm bericht van mij en heeft 48 uur de tijd om te reageren op mijn mailtje. Neem ook de voorwaarden voor winacties door.

Gebruik van duurzame babyartikelen + winactie 2

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSinterklaas winweek maak kans op Otto speelgoed
Volgend artikel8 Tips voor stressvrije kinderverjaardag

15 REACTIES

  1. Pocket set Unicorn vind ik in eerste instantie het leukst, maar die lijkt uitverkocht. Daarom ga ik voor de Veren Paars. Echt leuk om te zien dat er zoveel verschillende zijn.

  2. De vossen vind ik geweldig. Daarvan hebben we al een waterdichte luierzak, zo cute. Ons kleintje wordt binnen nu en 6 weken geboren en we willen wel graag wasbare luiers gaan gebruiken. Dit is een geweldige kans om ze te gaan testen om te kijken of het ons bevalt.

  3. Vossen groen vind ik erg leuk voor onze jongste. Bij onze oudste zoon hebben wij ook wasbare luiers gebruikt tot hij met 20 maanden zindelijk was. Nu hebben gebruiken we alleen nog wasbare luierbroekjes voor ’s nachts voor hem. Onze jongste draagt de luiers van zijn broer, een tweedelig systeem. Wanneer er iemand komt oppassen gebruiken we wegwerp, de pocketluiers zouden daar ideaal voor zijn. En ze zien er zo leuk uit!

  4. Wat leuk! Ik heb bij Kidzstore een tijd terug wasbare zwemluiers gekocht, daar ben ik heel tevreden over. De stap naar gewone wasbare luiers nog niet gezet… Dit zou een mooie manier zijn om het eens uit te testen 🙂 Ik vind de set Animals het leukst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in