gefeliciTAART.nl - Black Friday

Welkom op de Alpaca-boerderij van boer Hector waar de alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen beleven. LeoLeo: Het Alpacafeest! is een Nederlandse productie van Rik Sinkeldam en Andy van Veen voor de allerkleinsten. LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in première bij FC Hyena Amsterdam en is daarna ook in het hele land in de bioscoop te zien via MovieCompany.

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Twee alpaca’s wonen samen met de vrolijke Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft Hector een nieuw alpaca-vriendje meegenomen. Deze Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu alpaca Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Maar het loopt niet zoals gepland en het lijkt erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s om er toch nog een groot feest van te maken?

Benieuwd naar deze te leuke animatiefilm? Bekijk dan hieronder de trailer

Algemene informatie

Genre: Animatie

Duur: 65 minuten

Taal: Nederlands

Geschikt voor: alle leeftijden

Met de stemmen van: zangeres Belinda Vermeer, Noa Summers (SuperHond & TurboKat, musical Peppa Pig), Mieke van der Hulst (De Boterhamshow, musical Hello Dolly!, Sister Act), Glenn Coenen (Brugklas, Mascotte), Sabrine Hallewas (De Staff van Sinterklaas, musical Paw Patrol Live: De Grote Race) en Mariëlle van Diessen (musical The Sound of Music)

LeoLeo: Het Alpacafeest! gaat 7 december feestelijk in première bij FC Hyena Amsterdam en is vanaf dan in het hele land in de bioscoop te zien.

Over MovieCompany
MovieCompany is dit jaar gestart als distributeur en filmproducent en onderscheidt zich door nauw samen te werken met verschillende bioscopen. Oprichters Rik Sinkeldam en Andy van Veen hebben in de afgelopen jaren als (uitvoerend) producent, schrijver en regisseur ruime ervaring opgedaan binnen de filmindustrie.

LeoLeo_-Het-Alpacafeest-_ps_1_jpg_sd-high

Winactie LeoLeo: het Alpacafeest!

Wil jij samen met je kind(eren) naar de première van LeoLeo: het Alpacafeest? Goed nieuws! Ik mag namelijk 6 vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Gewoon even hieronder aangeven dat je meedoet.

Let op: je moet dus echt naar Amsterdam gaan!

Woensdag 7 december
Aanvang 15:30 uur
FC Hyena, Aambeeldstraat 24, Amsterdam

De winactie duurt tot vrijdag 2 december 2022 00:00 uur. De winnaar wordt zaterdag 3 december 2022 bekend gemaakt.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelCartoon Network Sinterklaas countdown + winactie
Volgend artikelAlles wat je wil weten over bekkeninstabiliteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in