gefeliciTAART.nl - Black Friday

Je komt terug van vakantie, je kind heft net zijn of haar verjaardag gevierd of je bent net getrouwd. Allemaal momenten die je vastlegt op de camera. Maar wat doe je met al die foto ‘s? Maak een tastbare herinnering van de mooiste foto ’s inclusief winactie.

 

Foto’s, foto’s en nog eens foto’s

Of je nu een camera hebt of gewoon gebruik maakt van je mobiele telefoon, tegenwoordig is het zo makkelijk om snel een paar foto’s te maken. Een telefoon heb je immers altijd bij de hand en een foto is zo gemaakt. Geen wonder dat veel mensen duizenden foto’s hebben. Dat hoeven nog geen eens foto’s te zijn van hoogtepunten, maar ook alledaagse dingen worden met een druk op de knop vastgelegd. Tijdens een verjaardag, huwelijk of vakantie worden natuurlijk nog meer foto’s genomen.

Maar ja, op een gegeven moment is het geheugen vol en dan moet je de foto’s overzetten. Sowieso altijd goed om een backup te maken van je foto’s, zeker als je alles op je telefoon opslaat. Stel dat je je telefoon verliest of het wordt gestolen, dan ben je alle herinneringen kwijt. Sla de foto’s in mappen op, zodat je deze later makkelijk en snel terug kunt kijken.

 

Maak een tastbare herinnering van de mooiste foto ’s inclusief winactie

Wil je je foto’s nog tastbaarder maken? Dan kun je deze af laten drukken in een mooi fotoalbum. Moest je vroeger alle foto’s af laten drukken en kon je daarna ook nog eens zitten om alles in een album te plakken, tegenwoordig gaat dat veel makkelijker. Je kunt je foto namelijk heel makkelijk en snel samenstellen bij fotoalbum.nl

Ik heb zelf een fotoalbum samengesteld van de 18e verjaardag van mijn dochter (nou voel ik mij even heel oud hahaha…). Zij heeft de foto’s die zij erin wilde geselecteerd en naar mij doorgestuurd. Ik ben vervolgens op de site aan de slag gegaan om alles in chronologische volgorde te zetten en de layout en alles te kiezen. Helaas is zij dol op zwart wit foto’s en heeft zij alles in zwart wit aangeleverd. Afijn, het is haar cadeautje en haar smaak.

Maak een tastbare herinnering van de mooiste fotos inclusief winactie 2

 

De bestelling was binnen 3 dagen in huis en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn dochter bijzonder tevreden is over haar nieuwe fotoalbum. De foto’s zijn mooi en het album is van hoge kwaliteit. Ik heb gekozen voor een vierkant album van 30 x 30 cm vlakliggend, maar er zijn nog veel meer opties. Tot een bepaald aantal pagina’s heb je een vaste prijs, daarna betaal je per extra pagina een klein bedrag extra.

Verder kun je je helemaal uitleven wat de opmaak betreft. Dat geldt sowieso voor de grootte en het aantal foto’s dat je per pagina afgedrukt wilt hebben. Ik heb op sommige pagina’s vier foto’s gezet en op andere pagina’s slechts 1 foto. Zo is een mooi album ontstaan dat haar hele verjaardag vertelt (het is op meerdere dagen gevierd met nog een vakantie als verjaardagscadeau ertussen). De opties zijn zeer uitgebreid en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Alhoewel pas 18 houdt mijn dochter niet van poespas, haar album is dus netjes en strak gehouden wat de opmaak betreft.

Maak een tastbare herinnering van de mooiste fotos inclusief winactie 1

Winactie

Wil je nu na het lezen ook een fotoalbum af laten drukken? Lees dan snel verder, ik mag van fotoalbum.nl namelijk een fotoalbum verloten onder mijn lezers. Door mee te doen met onderstaande winactie maak je kans op een A4 hardcover fotoalbum met 24 pagina’s.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs moet je de volgende stappen volgen:

 • Laat mij hieronder in een reactie weten wat het thema is van je fotoalbum (vakantie of….)
 • Like mijn Facebook pagina
 • Deel dit bericht met andere moeders

Extra kans maken?

 • Volg mij op Instagram (+1 kans)
 • Tag twee mensen onder mijn Facebook bericht (+1 kans)

 

De winactie loopt t/m zondag 15 september 2019 om 00:00 uur. De winnaar wordt in de loop van de week erna bekend gemaakt op Facebook. Neem vooral ook mijn voorwaarden voor winacties even door, voordat je meedoet.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips voor het kopen van goede kinderschoenen
Volgend artikelWaarom is spelen zo belangrijk voor een kind?

44 REACTIES

 1. Lijkt me super leuk om te doen voor mijn dochter die bijna 2 jaar wordt. Zo leuk om die foto’s te zien hoe ze zo gegroeid is.

 2. Leuk zou graag een album maken van onze vakantie. De kids willen steeds de foto’s zien op mn mobiel. Maar een album is veel leuker natuurlijk

 3. Hoi hoi,

  Ontzettend toffe winactie 🙂 ik doe graag mee, en zou een fotoboek maken van mijn bevalling + kraamtijd… het is bij mij namelijk niet gelopen zoals normaal, ik heb een spoedkeizersnede gehad en een dag erna een open-hart-operatie…

  Super heftig, nu ben ik het allemaal aan het verwerken en foto’s afdrukken helpt hier enorm mee!

  Lieve groetjes Fenny

 4. Wat een leuke winactie. Het word wel eens tijd dat ik de foto’s van onze jongste dochter (drie) in een boek ga zetten. Door allerlei ziekenhuisopnames is dat er nog altijd niet van gekomen

 5. Ik zou graag een fotoboek willen maken van afgelopen zomer toen we in zuid duitsland en legoland waren! Dan kan mijn zoon de foto’s laten zien op school!

 6. 10 Jaar zal het thema van het boek worden. Onze oudste is 10 en het lijkt me leuk om een boek te maken waarin al deze tien Jaren met mooie foto’s en annekdotes zijn verwerkt!

  • Dat is een heel leuk idee zeg. Je naam is genoteerd, ik wens je succes, wie weet heb je binnenkort wel een mooi album met 10 jaar als thema

 7. heel leuk!! bij mij zou het een fotoboek worden voor onze 2e zoon, vanaf geboorte tot 3 jaar. (is ie net geworden in augustus) Voor onze oudste heb ik ook zo’n album gemaakt, echt super om te doen en een geweldig aandenken!

 8. Wat een super leuke actie!! We hebben een heerlijke vakantie achter de rug en zijn met ons gezin, oma en overgrootoma op vakantie geweest! Hoe speciaal is dat?! 4 generaties!! Dat willen we graag allemaal vastleggen in een mooi album !

 9. Wat Leuk, ik zou graag een boek maken met de avonturen van Mats, Dagmar en Hugo 2019.
  Een jaarboek van alle leuke momenten die we hebben beleefd met het gezin; verjaardgen, vakanties, diploma’s etc.
  Ik zet er vaak verhaaltjes bij en ze vinden het heerlijk om deze boeken regelmatig door de bladeren.

 10. Ik Zou heel graag eindelijk aan een fotoalbum beginnen voor/van mijn zoontje.

  hij is nu bijna 1 en als ik denk aan alle mooie foto(shoots) die ik heb liggen, echt balen dat ze niet in een boek zitten!

 11. Een geweldig leuke familiedag gehad afgelopen augustus! Het bleek de laatste met oma te zijn geweest! Dit zouden we graag vastleggen in een mooi boek als herinnering voor later!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in