gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zin in een leuke avond met je partner of vriendin? Vanaf 20 april draait de film Mafia Mama in de bioscoop. Een hilarische film over een moeder die ineens een mafia imperium erft. Hoe dat afloopt zie je in de film. Benieuwd naar de film? Doe dan ook mee met de winactie en maak kans op 2 vrijkaarten, zodat je samen met iemand anders kunt genieten van de film.

 

Mafia Mama

In Mafia Mamma volgen we het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Toni Collette) die het maffia-imperium van haar grootvader in Italië erft. Begeleid door de vertrouwde raadgever van het imperium (Monica Bellucci) overtreft ze op hilarische wijze ieders verwachtingen, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf.

 

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Genre: komedie
Land: VS
Gesproken taal: Engels
Cast: Toni Collette, Monica Bellucci
Leeftijd: 16
Speelduur: 101 minuten
Regisseur: Catherine Hardwicke
Releasedatum: 20 april 2023

MAFIA MAMMA POSTER NL

 

Mafia Mama winactie

Behoefte aan wat me-time? Doe nu mee aan deze te gekke winactie en maak kans op vrijkaarten. Ik mag 1 x 2 vrijkaarten verloten onder alle deelnemers. Om mee te doen aan deze leuke actie laat je mij weten met wie je naar deze film wil gaan.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormamaop Facebook
  • Volg tipsvoormamaop Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op maandag 1 mei 2023 om 00:00 uur. Op dinsdag 2 mei 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelGrappige uitspraken van kinderen in tijd van rouw en verlies deel 2
Volgend artikelMijn kat & Ik + winactie

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in