gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf 19 april draait de film Mijn kat & Ik in de Nederlandse bioscopen. Deze leuke avontuurlijke kinderfilm is geschikt voor alle leeftijden. Benieuwd naar de film? Lees snel verder en doe ook meteen mee aan de winactie en maak kans op 4 vrijkaarten.

 

Mijn kat & Ik

Is je kind dol op katten? Dan mag je deze film niet overslaan. In de film Mijn kat & Ik volgen we de avontuurlijke kat genaamd Poes. Poes is vanaf hij een kitten is erg nieuwsgierig en avontuurlijk en zeker niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op zijn kop te staan als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt.

Een vakantie in de bossen is de start van een geweldig avontuur voor Clémence en Poes. Wanneer Poes besluit om op eigen houtje de bossen te ontdekken en Clémence achterlaat, is het de mysterieuze buurvrouw Madeleine die te hulp schiet.

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Genre: familiefilm, avontuur
Land: Frankrijk
Gesproken taal: Nederlands
Cast: Hannelore de Swert (Stem), Alice Reijs (Stem), Cathy Petit (Stem), Mike Wauters (Stem), Romy van Minnebruggen (Stem)
Leeftijd: alle leeftijden
Speelduur: 83 minuten
Regisseur: Guillaume Maidatchevsky
Releasedatum: 19 april 2023

MIJN KAT EN IK POSTER NL

Winactie Mijn kat & Ik

Doe nu mee aan deze te gekke winactie en maak kans op vrijkaarten voor het hele gezin. Ik mag 1 x 4 vrijkaarten verloten onder alle deelnemers. Om mee te doen aan deze leuke actie laat je mij weten of je zelf een kat hebt en hoe deze heet.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op dinsdag 25 april 2023 om 00:00 uur. Op woensdag 26 april 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelMafia Mama + winactie
Volgend artikelGrappige uitspraken van kinderen in tijd van rouw en verlies deel 3

6 REACTIES

  1. Yes, lijkt me super leuk om met mijn man en dochters naartoe te gaan Tipsvoormama! Even lekker genieten en ontspannen met elkaar 🖤 we hebben zelf ook een kat en ze heet Minnie. we hopen nog lang van haar te mogen genieten maar ze is al best oud ondertussen.

  2. Wat leuk! Ik ben zelf helaas allergisch voor katten, maar deze film zou heel leuk zijn! Ik heb ook de extra stappen gedaan.

  3. Leuk om als gezin naar toe te gaan inderdaad. Mijn dochter is gek op katten en de bios is sowieso een leuk uitje. Ik loot graag mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in