gefeliciTAART.nl - Black Friday

Heb je een tuin en wil je aan de slag met je kinderen? Vandaag vertel ik je alles over moestuinieren met kinderen + winactie en korting.

 

Moestuinieren met kinderen

Als je een tuin hebt (ook al is dat een klein stukje grond), dan raad ik je aan om een klein stukje te reserveren om met je kinderen aan de slag te gaan. Ga moestuinieren met je kinderen en geniet van tal van voordelen:

 • Kinderen eten makkelijker groente als ze deze zelf verbouwd hebben
 • Je kinderen leren vaardigheden die altijd van pas komen
 • Door in de tuin aan de slag te gaan zijn kinderen buiten bezig in plaats van met hun telefoon
 • Samen moestuinieren betekent ook samen koken en dat vinden alle kinderen leuk
 • Kinderen leren plannen en samenwerken

Zoals gezegd heb je echt geen grote tuin nodig om wat groente te planten. Dat lukt zelfs als met een vierkantemeter tuin.

 

Waar te beginnen?

Een moestuin aanleggen begint niet pas in de lente of in de zomer, maar al veel eerder. De eerste voorbereidingen doe je eigenlijk in de herfst, want dan maak je de tuin klaar voor het komende jaar. Vanaf februari kunnen dan al veel groenteplanten binnenhuis gezaaid worden, zodat deze een stevige basis hebben als ze in mei in de volle grond geplant kunnen worden. Zoals je ziet betekent een moestuin goed plannen en weten waar en hoe je moet beginnen.

 

Hulp bij het moestuinieren

Als je nog nooit een moestuin hebt gehad kan het best veel stress opleveren om het een succes te laten worden. Natuurlijk vind je online heel veel informatie, maar nog makkelijker is het om gebruik te maken van een kant-en-klaar informatie pakket met daarin alles wat je moet weten om aan de slag te gaan. Zeker als je samen met de kinderen een moestuin aan wilt leggen.

Gelukkig kun je bij moestuinierenmetkinderen.nl een handige cursus kopen, waarbij je 36 weken lang moestuintips krijgt. Daarnaast krijg je hulp bij maken van een teeltplan en kun je 24/7 vragen stellen in een besloten FB community. Behalve tips voor het aanleggen van een moestuin krijg je ook recepten, natuurweetjes en kinderactiviteiten. Hierdoor ben je verzekerd van quality time met je kind.

Moestuinieren met kinderen + winactie en korting 1

Moestuinieren met kinderen + winactie en korting

De cursus kost normaal gesproken 179 euro, maar ik mag 1 lezer blij maken met een gratis cursus. Heb je een tuin en wil je samen met je kind aan de slag? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op de moestuincursus. De cursus is ook heel geschikt voor scholen en kinderopvang!

 

Hoe maak je kans:

 • Laat mij hieronder in een reactie weten wat jij wilt verbouwen in je moestuin en met wie je in de moestuin aan de slag wilt

Meer kans maken? Volg dan deze stappen:

 • Like mijn Facebook bericht
 • Deel dit bericht op Facebook
 • Tag minimaal 2 vrienden, zodat zij ook kans kunnen maken op deze leuke prijs (+2 kansen)
 • Volg mij op Instagram
 • Volg mij op Pinterest

 

De winactie loopt t/m 4 december 2019 om 23:59 uur. De winnaar wordt op 5 december bekend gemaakt (ook een leuk alternatief Sinterklaas- of kerstcadeautje)

Moestuinieren met kinderen kortingsactie

Geen zin om te wachten op de uitslag van de winactie? Tot en met 5 december kun je de moestuincursus aanschaffen met flinke korting: je betaalt dan slechts 99 euro in plaats van 179 euro. Je kunt de cursus voor jezelf bestellen, maar ook cadeau doen aan iemand anders (TIP!).

Wil je de cursus cadeau doen? Stuur dan een mail naar chantal@moestuinierenmetkinderen.nl met de naam van degene die de cursus gaat doen en jouw adres, zodat jij de welkomstattentie ontvangt en deze cadeau kunt doen. Je betaalt op het moment online als je je cadeau geeft (of vlak erna) zodat de cursus pas start nadat je het cadeau hebt gegeven. De instructies hiervoor krijg je per mail.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel8 Tips voor stressvrije kinderverjaardag
Volgend artikelDe leukste tips voor quality time met je dochter

4 REACTIES

  • Dat is inderdaad heel leuk om te doen (ik heb zelf ook een moestuin en mijn kinderen vinden dat ook geweldig, al zijn ze inmiddels volwassen 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in