gefeliciTAART.nl - Black Friday

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje, zeker in een zwembad. Daar weet ik helaas alles van. Gelukkig kan je kind met Ockyz sweakers veilig zwemmen. Lees snel verder, ontdek waarom ik blij ben met de uitvinding van de sweakers. Doe ook direct mee aan de winactie en maak kans op een paar sweakers.

Ik gleed uit in het zwembad met alle gevolgen van dien

Zoals ik al in mijn inleiding aangaf ben ik hartstikke blij met een uitvinding als de Sweakers. Je zult je nu wel afvragen wat er dan eigenlijk gebeurd is. Als kind ging ik heel vaak zwemmen met mijn ouders. Ik was nogal dol op zwemmen en kon nooit snel genoeg in het water zijn. Helaas moest ik hiervoor wel eerst onder de douche en vervolgens een trap op naar de verschillende baden. Alles ging goed tot die ene keer… Ik was zo enthousiast dat ik de trappen op wilde rennen, maar helaas onderuit ging doordat mijn voeten en de trap nat waren. Het gevolg was dat ik op mijn kin belandde en een gapend gat had onder mijn kin.

Eigenlijk wilde het zwembadbeheer een ambulance erbij halen aangezien ik nog erg jong was (ik was volgens mij 8 jaar), maar dat wilde ik absoluut niet (ja, ik weet, erg eigenwijs). Mijn ouders vonden dit ook niet nodig, maar moesten wel beloven mij in de gaten te houden. Ook mocht ik die avond niet het water in. Oh, wat was dat moeilijk, maar met een gapend gat in je kin is zwemmen niet handig. Ik kreeg een grote pleister en kon vanaf de kant kijken hoe mijn ouders, zusje en de rest van onze vrienden zich amuseerden. Uiteindelijk ben ik toch nog even het water ingegaan. Daarbij moest ik er van mijn ouders wel voor zorgen dat mijn kin niet nat werd.

Het gevolg van dit ‘avontuur’ draag ik nu levenslang met me mee. Ik heb er namelijk een litteken aan overgehouden. Wellicht was het beter geweest om naar het ziekenhuis te gaan om de boel te laten hechten, maar in de jaren ’80 liepen dingen nu eenmaal anders. Natuurlijk heeft dit invloed gehad op mij: als mijn kinderen gingen zwemmen mochten ze nooit rennen en ik zat er altijd bovenop als het ergens glad was. Nu snap je waarschijnlijk waarom ik zo blij ben met deze geweldige samenwerking met Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie.

 

Sweakers zwemsokken die uitglijden voorkomen

Een aantal jaren geleden zijn Ockyz Sweakers op de markt gebracht. Sweakers is een samenvoeging van de woorden sneakers en swimming. Deze zwemsokken zijn veel lichter dan zwemschoenen, zitten heerlijk en zorgen ervoor dat uitglijden in en rond het zwembad tot het verleden behoort, dankzij de antislip zool. De sweakers hebben open tenen en zijn bovendien antibacterieel. Ideaal voor als je kind start met zwemmen.

Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie 1

Er is keuze uit allerlei leuke designs voor zowel jongens als meisjes. De zwemsokken gaan maar liefst 4 maten mee, waardoor je niet telkens nieuwe aan hoeft te schaffen als je kind een groeispurt doormaakt. Overigens zijn de Ockyz sweakers al verkrijgbaar vanaf maat 19! En mocht je zelf op zoek zijn naar zwemsokken die uitglijden voorkomen: de sweakers zijn beschikbaar tot maat 46.

Bij Ockyz vind je niet alleen sweakers, je kunt er ook hartstikke leuke zwemkleding kopen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: je besteld een paar sweakers in combinatie met 1 stuk zwemkleding voor slechts € 24,95. Mocht je twee paar sweakers bestellen dan kost dit ook maar € 25,00. Een stuk voordeliger dus als een paar zwemschoenen, zeker als je bedenkt dat de sokken maar liefst 4 schoenmaten meegaan.

Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie

Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie

Met het oog op de naderende zomervakantie heb ik een leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk een paar sweakers weggeven. Je maakt kans op een paar te gekke sweakers voor jongens of meisjes (zie foto onderaan) in de maat 31 – 34.

Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie 4

 

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet en voor wie (jongen of meisje). Geef ook even aan welke van onderstaande stappen je gevolgd hebt.
– Volg @ockyz Ockyz op Instagram
– Like Ockyz op Facebook
– Like Tipsvoormama op Facebook

Extra winkansen:
Als je onderstaande stappen volgt maak je extra kans om te winnen
– Volg tipsvoormama op instagram
– Deel dit bericht op facebook
– Tag twee zwemmaatjes onder mijn bericht op Facebook

De winactie loopt tot en met zondag 26 mei 2019 om 23:59 uur. De winnaar wordt daarna zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op facebook. Loting geschiedt door middel van naamloten.nl. Ook krijgt de winnaar een persoonlijk mailtje van mij. Zie ook mijn voorwaarden winacties voor alle details.

Ockyz Sweakers veilig zwemmen met winactie 3

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelVerdrinken in kinderverteltheater
Volgend artikel10 Tips voor een originele zwangerschapsaankondiging

4 REACTIES

 1. doe graag mee voor mijn kleinzoon zit op zwemles komt goed van pas
  ockyz – instagram en facebook
  tipsvoormama – instagram en facebook

 2. Wat een leuke actie!! Ik doe graag mee voor mijn Zoontje! Een echte wildebras die het liefste overal rent en springt! Fijn dat dit nu zonder te vallen bij het zwembad kan!
  Ik heb stap 2en 3 gevolgd en ga je actie delen en 2 vriendinnen taggen!!

 3. Dit zou heel fijn zijn voor mijn wat onhandige dochter. Zij zwemt graag en vaak dus zeer welkom hier!
  Ik heb alle 3 de stappen uitgevoerd en nu maar duimen!

 4. Graag zou ik ze willen winnen voor Dex en Fien. Zij zijn altijd zo enthousiast als ze gaan zwemmen dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Zo’n uitglijder kan soms lelijk uitpakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in