gefeliciTAART.nl - Black Friday

Welk kind kijkt er niet reikhalzend uit naar zijn of haar verjaardag? Organiseer een onvergetelijk themafeest voor je kind. Gegarandeerd dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten. Niet voor je kind en ook niet voor de gasten.

 

Kinderverjaardag vieren

De meeste mensen vieren de verjaardag van hun kind tot een jaar of vier in besloten (familie) kring. Vanaf het moment dat een kind naar school gaat kun je ervoor kiezen om ook vriendinnetjes en vriendjes van school uit te nodigen. Dit wordt vaak gedaan naast een klein feestje voor de familie, waardoor het kind twee dagen kan vieren. Ideaal, want op die manier wordt het niet te vermoeiend en geniet je kind gegarandeerd. Daarnaast is het voor jou als ouder makkelijker om overzicht te houden.

Leestip: 8 Tips voor een stressvrije verjaardag

 

Organiseer een onvergetelijk themafeest voor je kind

Er zijn heel veel manieren om de verjaardag van je kind te vieren. Veel is afhankelijk van je budget, de leeftijd van je kind en de beschikbare ruimte. Als je geen idee hebt waar te beginnen kun je hier inspiratie opdoen naar leuke themakleding. Dat kun je zo uitgebreid of beperkt doen als je zelf wilt. Denk daarbij aan de ruimte aankleden in een bepaald thema tot iedereen verkleed laten komen naar het feest.

Veel kinderen zijn dol op carnavalskleding en vinden het geweldig om in de huid van iemand of iets anders te kruipen. En nogmaals: je kunt hier werkelijk alle kanten mee op. Droomt je zoon of dochter ervan om later piloot, agent of superheld te worden? Organiseer dan een politie themafeest of superhelden themafeest. Maar zoals gezegd: je kunt er nagenoeg elk thema aan koppelen. Is verkleden te veel? Denk er dan eens over na om de kinderen op het feestje in een bepaald thema te schminken. Dan vermaak je de kinderen en wordt het direct een stuk vrolijker op het feest.

Organiseer een onvergetelijk themafeest voor je kind + winactie minnie mouse

Themafeest verjaardag kind

Hieronder vind je nog een korte opsomming hoe je een themafeest het beste kunt organiseren, zodat alles op rolletjes loopt:

 • Bepaal samen met je kind een thema
 • Denk na in hoeverre je dit thema door wilt trekken: kies je alleen voor versiering in het thema of ook taart en verkleden in passend thema
 • Stuur uitnodigingen in het thema en vermeld er bij dat je verwacht dat de gasten in passende kleding komen (indien van toepassing)
 • Of koop zelf verkleedkleren voor alle gasten
 • Nodig iedereen op tijd uit, zeker als je verwacht dat iedereen verkleed komt
 • Schaf de benodigde themaspullen ruim op tijd aan

 

Op de dag van het feestje:

 • Zorg dat alles klaar staat
 • Zorg dat je er niet alleen voor staat, vraag desnoods hulp aan een moeder van een vriendje of vriendinnetje
 • Blijf kalm en houd er rekening mee dat soms dingen anders lopen dan gepland. Laat je niet van slag brengen als een kind het niet naar de zin heeft, huilt of er iets anders mis gaat
 • Zorg dat iemand anders foto’s maakt, zodat jij je op de jarige en de gasten kunt concentreren

 

Doe mee en maak kans op 50,00 euro te besteden bij carnavalskleding.nl

Het is weer eens tijd voor een winactie. Dit keer maak je kans op 50,00 euro shoptegoed te besteden bij Carnavalskleding.nl. Op de website vind je alles voor een onvergetelijk themafeest voor je kind (of jezelf). Van carnavalskleding tot schmink, maar ook feestartikelen in een bepaald thema.

Alleen voor NEDERLAND! Helaas kun je alleen meedoen als je in Nederland woont (of NL adres hebt waar je gekozen spullen naar toe gestuurd kunnen worden)

Wat moet je doen om kans te maken:

 • Neem een kijkje op de site van Carnavalskleding en laat me in een reactie hieronder weten voor welk thema je zou kiezen (met link erbij!)

 

Meer kans maken? Doe dan het volgende:

 • Like de Facebookpagina (+2 kansen)
 • Like de Instagrampagina (+2 kansen)
 • Deel het bericht op Facebook en tag tipsvoormama (+4 kansen)

 

De wedstrijd eindigt op zondag 16 augustus 2020 om 00:00 uur, zodat ook vakantiegangers de tijd hebben om deel te nemen. De uitslag wordt in de loop van de week op Facebook bekend gemaakt.

Let op: om kans te maken moet je je echt aan de voorwaarden houden!

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10 Tips om veilig de zomer door te komen met je kind
Volgend artikelZo komt je baby de hitte door veilig en gezond

24 REACTIES

 1. Mn dochter is 12 dec jarig en elsa is haar favoriet en juist in de winter voelt elsa zich het allerbest en komt ze het meest tot haar recht.
  Haar 1e feestje dat is even wennen maar haar vriendinnetjes en vriendjes krijgen een mooie kaart van elsa en elsa zou op een onverwacht moment binnenkomen om jacey eens flink te verassen nou ben nu al benieuwd naar haar gezichtje!!!

 2. Ik doe erg graag mee voor mijn dochter.
  De vind het erg leuk om Prinses te zijn, leuk thema.
  Groetjes Anneliese
  🙂 🙂

 3. Mijn oudste wil graag Griekse Godin want ze is dol op Griekse Mythologie. En zo kan ze het ook aan op het boekenbal op school. Passend bij een lievelingsserie boeken “chaotische Goden”.
  https://www.carnavalskleding.nl/griekse-godin-kind/

  Mijn jongste wil een heksenhoed, want die is met Halloween stuk gegaan na zeer intensief gebruik. En toen ze haar grote zus over boeken al hoorde, zei ze “dan ben ik Foeksia”.

 4. https://www.carnavalskleding.nl/olifant-vest/

  Het springkussen is besteld, de ballonnen zijn besteld voor het feestje in september! Dit vest is ideaal. Zo kan Mees op z’n feestje z’n eigen feestpak aan en kan hij het vestje daarover aandoen (want een hele verjaardag in een onesie gaan lopen zie ik niet echt zitten 😅). Ik zou dan ook meteen een vest voor z’n zus bestellen!

  Ook superleuk voor carnaval, want wij heten met carnaval ‘Faanten’ (olifanten!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in