gefeliciTAART.nl - Black Friday

Laten we heel eerlijk zijn: iedereen wil het jaar 2020 toch zo snel als mogelijk vergeten? Gelukkig is dit jaar bijna om. Ga feestelijk het nieuwe jaar in met Oud en Nieuw versiering en doe gelijk mee met deze leuke winactie. Je maakt kans op 50 euro shoptegoed.

 

Het jaar 2020

Voor de meeste mensen was het jaar 2020 er één om snel te vergeten. Gemaakte vakantieplannen konden niet doorgaan, ineens moest iedereen zo veel als mogelijk thuiswerken en kregen we te maken met sluitingen van uitgaansgelegenheden, pretparken en meer. Gelukkig hoeven we dit jaar niet over te doen en kunnen we vooruit kijken naar een nieuw jaar. Een jaar dat er hopelijk anders en beter uit gaat zien. En hoe kun je dat beter doen dan het nieuwe jaar in stijl in te luiden?

 

Feestelijk het nieuwe jaar in met Oud en Nieuw versiering

Helaas zal Oud en Nieuw dit jaar ook anders dan gewoon verlopen. Dit komt door het nieuwe vuurwerkverbod. Ook al wordt vuurwerk verboden, je kunt het binnenshuis super gezellig maken. Verwijder gewoon alle Kerstversiering en hang leuke Oud & Nieuw versiering op. Kies voor slingers of decoratie bollen. Geen vuurwerk dit jaar? Ga dan al toeterend het nieuwe jaar in met de trompetjes. Of maak kabaal met de fluitjes of de hamer met geluid. Mogelijkheden zat om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

 

Maak er een waar feestje van

Natuurlijk ontbreken de oliebollen met oudjaarsdag niet. Deze kun je zelf maken of op diverse plekken in nagenoeg elke stad en dorp kopen. Ideaal om er even uit te zijn en direct mensen die je onderweg tegenkomt het beste te wensen.

Een avond vol met lekkers en gezelligheid wordt nog leuker als je kiest voor bijpassende Oud en Nieuw kleding. Kies voor een complete outfit, een grappige hoed voorzien van tekst of een happy new year bril. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. En omdat je toch al bezig bent: vergeet de Happy new year foto props niet: daarmee sluit je het jaar toch nog feestelijk af. En verwelkom je het nieuwe jaar op feestelijke wijze. De foto’s vormen ook direct een mooie herinnering aan een gezellige avond en het inluiden van een nieuw jaar met nieuwe kansen.

Feestelijk het nieuwe jaar in met Oud en Nieuw versiering + winactie fluitjes

 

Maak kans op 50 euro shoptegoed

Ben je helemaal klaar met dit jaar? Kijk je uit naar het nieuwe jaar met nieuwe kansen en hopelijk veel meer gezelligheid? Doe dan nu mee met deze winactie en maak kans op 50 euro shoptegoed van Carnavalskleding.nl

Daar vind je onder andere een uitgebreid assortiment Oud en nieuw decoratie om het oude jaar toch nog leuk af te sluiten. En natuurlijk het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Om deel te nemen aan de winactie raad ik je aan om nog een keer de voorwaarden voor winacties door te nemen.

Om deel te nemen aan de winactie moet je het volgende doen (wordt gecontroleerd!):

 • Like/Volg de Facebookpagina van tipsvoormama
 • Geef in een reactie aan wat je voor het shoptegoed uit zou zoeken op Carnavalskleding.nl

 

Wil je je kans om te winnen vergroten? Doe dan het volgende:

 • Volg tipsvoormama op Instagram (+2 kansen)
 • Reageer inhoudelijk op 3 willekeurige artikelen (met minimaal 10 woorden, ) op tipsvoormama (+10 kansen)

 

De winactie duurt t/m zondag 6 december 2020 om 00:00 uur. De uitslag wordt op maandag 7 december 2020 op de Facebookpagina bekend gemaakt.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips voor een onvergetelijke Sinterklaas
Volgend artikelBudgetteren als basis voor je uitgaven

18 REACTIES

 1. Leuke spullen maar mag je ook wat anders uitkiezen? Mijn dochter zou ik namelijk graag verrasssen met een prinsessenjurk. Ik volg op FB met mijn volledige naam (zie emailadres)

 2. Oh leuk alles versieren mijn zoon geeft elk jaar een oudejaarsfeestje met een vuurton cat 1 vuurwerk oliebollen en chocolademelk. We zouden dit natuurlijk super leuk kunnen aankleden met dit budget (de kids zijn 11 dus het mag…)

 3. Wat leuk om het jaar toch een beetje leuk uit te zwaaien, want het was nogal wat!!! Omdat we in België wonen, en we geen andere mensen met Kerst mogen uitnodigen, zou het wel onwijs lollig zijn om voor ons gezinnetje een leuke Kerstoutfit te zoeken en zo met de familie een ‘online videogesprek’ te hebben, om hen ook wat in de stemming te brengen <3

 4. ik zou mijn kleinkinderen iets leuks laten uitkiezen, zodat ze een leuk verkleedfeest kunnen hebben, want voor hen is het ook geen makkelijk jaar geweest.

 5. Heel leuk, ik zou mijn dochter wat laten uitzoeken, die is gek op verkleden!
  ze houdt erg van heksen en tovenaars dus denk dat het een heksen outfit wordt dan 😉

 6. Wow leuk! Zo’n kleurrijke partykit en een gouden confetti kanon om dit verschrikkelijke jaar met veel verdriet achter ons te laten en het nieuwe jaar vol goede moed in te luiden.
  Al zal ons gemis duidelijk aanwezig zijn, we gaan er het beste van maken <3

 7. Helaas mogen we hier in België niet samenkomen om oudjaar te vieren. Wel wil ik mijn dochter wat afleiding hiervan geven door 1 van haar favoriete items cadeau te geven, Verkleedkledij! Een prinsessenjurk ontbreekt nog in haar collectie en daar zou ze zo fier mee zijn!

 8. Volg jullie op Facebook en Instagram. Ik zou een stoere soldaten of politiepak uitzoeken voor mijn zoon. Hij is zo hard gegroeid afgelopen jaar dat alle verkleedkleren te klein geworden zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in