gefeliciTAART.nl - Black Friday

Pasen is net als Sinterklaas en Kerst perfect geschikt om lekker veel tijd door te brengen met het gezin. Een must deze Pasen: Paashaas academie: de leukste Paasfilm voor het hele gezin. Doe vooral ook mee met de winactie en maak kans op 2 vrijkaarten voor deze leuke familiefilm.

 

Pasen tijd voor het gezin

Pasen valt elk jaar in een lang weekend en dat betekend volop tijd voor het gezin. Je kunt allerlei leuke activiteiten ondernemen met je gezin. Daarnaast is het verstoppen en zoeken van Paaseieren nog steeds razend populair. Mocht je trouwens nog inspiratie zoeken om het paaseieren zoeken leuker te maken, check dan vooral deze tips. Op school wordt vaak een gezellig Paasontbijt georganiseerd met allerlei lekkers voor de kinderen. Het is bovendien ook de tijd dat zelfs de knutsels in thema Pasen centraal staan.

Paashaas-Academie_Poster_70x100cm_3000px

Paashaas academie: de leukste Paasfilm voor het hele gezin + winactie

Na een drukke dag vol activiteiten is echter niets zo leuk als samen op de bank te ploffen en te genieten van een leuke familiefilm met thema Pasen. Heb je geen zin om thuis te blijven? Dan kun je natuurlijk ook naar de bioscoop gaan met het hele gezin. Dit jaar draait vanaf 6 april een ontzettend leuke Paasfilm in de bioscoop, namelijk de Paashaas Academie.

In de Paashaas Academie maken we kennis met Max. De jonge haas Max is supertrots dat hij als eerste stadse haas is aangenomen op de Paashaas Academie. Op een geheime plaats, diep in het bos krijgt hij een speciale training. Pasen staat immers voor de deur en straks moeten Max en zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat alle kinderen hun paaseieren krijgen.

Wanneer het magische gouden ei ineens zwart kleurt, breekt er paniek uit in het bos. Dit betekent dat Pasen in gevaar is! Max zijn enige kans om het grote feest te redden, is samenwerken met het vossenjong Ferdinand. Maar kan een haas een vos wel echt vertrouwen?

 

Benieuwd naar de trailer? Bekijk deze dan hieronder:

 

Win 2 vrijkaarten voor de Paashaas Academie

Wat is er leuker dan gratis naar de leukste en nieuwste film te gaan? Of je nu in het weekend met je kind wil genieten of een vrije middag leuk wil besteden, deze prijs wil je hebben. Doe nu mee en je maakt vandaag kans op het winnen van een 2 vrijkaarten voor deze gezellige familiefilm.

 

Hoe maak je kans op de vrijkaarten?

Om kans te maken op deze ontzettend leuke prijs plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 7 april 2022 om 00:00 uur. Op 8 april worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBesparen op de boodschappen met deze tips lukt het gegarandeerd
Volgend artikelDraagzak baby ontdek nu alles wat je moet weten

47 REACTIES

  1. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 jongste kinderen. Ze zijn al druk aan het versieren voor pasen im huis. Leuk om ze met deze gezellige film te verrassen!

  2. Wat een ontzettend gezellig Paasuitje is dit, ik doe graag mee! En wij zijn dol op konijnen. We hebben er zelf ook twee: Tazz & Teddy.

  3. Ik zou het graag mijn 2 zoontjes van 8 en 6 gunnen,omdat ze nog nooit in de bioscoop zijn geweest en dat graag willen..

  4. Het lijkt me heel leuk om te winnen want het lijkt me heel gezellig om met mijn dochter en haar vriendinnen naar de bioscoop te gaan!

  5. Leuk onze kleindochter van 3 jaar komt met pasen logeren lijkt mij geweldig om voor het eerst met haar naar de film te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in