gefeliciTAART.nl - Black Friday

Sinterklaas staat voor de deur en daarom organiseer ik een Sinterklaas winweek op tipsvoormama. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor je kind. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Sinterklaas winweek maak kans op Leipe Lama’s

 

Sinterklaas winweek op tipsvoormama.nl

Ik organiseer in aanloop naar Sinterklaas een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs, allemaal geschikt voor kinderen van 0 – 12 jaar. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 11 november 2019 t/m zondag 17 november 2019 om 00:00 uur. Op maandag 18 november krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Sinterklaas winweek maak kans op Leipe Lama’s

Het spel Leipe Lama’s is op de markt gebracht door Selecta en is genomineerd Speelgoed van het jaar 2019. Het is een hilarisch spel, waarbij je moet zorgen dat je snel en slim speelt om te voorkomen dat je nat gespoten wordt. Het is een behendigheidsspel voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel is geschikt voor 2 – 4 spelers en duurt ongeveer 15 minuten of langer. Misschien niet het meest geschikte spel voor binnenshuis, maar gegarandeerd veel plezier en pret.

 

sinterklaas winweek leipe lamas

 

Wat moet je doen om te winnen:

 • Laat in een reactie hieronder weten voor wie je dit spelletje wilt winnen en welke stappen je hebt ondernomen (deze worden gecontroleerd!)
 • Volg tipsvoormama op Facebook

Extra winkansen

 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Volg tipsvoormama op Pinterest
 • Deel het bericht op Facebook
 • Tag 2 mensen onder het bericht op Facebook
 • Een foto van een lama (en jou of je kinderen) levert maar liefst 5 extra kansen op 🙂

 

De winactie eindigt op zondag 17 november 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 18 november 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor Sinterklaas.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug voor de volgende winactie!

Sinterklaas winweek maak kans op Leipe Lama’s 1

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSinterklaas winweek maak kans op 2 pakketten van Vegaoo.nl
Volgend artikelSinterklaas winweek maak kans op Sinterklaas memory en decoblok

7 REACTIES

 1. Lijkt me een geweldig spel voor onze dochter Noor. Die zal dit geweldig vinden.

  Ik.volg je op Facebook en Instagram
  2 mensen getagged
  Foto van lama gedeeld

 2. Dat klinkt als een spel wat voor hilarische momenten gaat zorgen bij mijn kinderen. Vooral bij mijn zoon, hij houdt wel van dit soort spellen. We gaan de uitdaging graag aan. Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved) ook ben ik geabonneerd op je blog.

 3. Wat een leuk spel, ik doe graag mee voor mijn 2 oudste kids. Die vinden dit heel grappig!
  Ik volg je op fb en instagram
  Op fb geliked, gedeeld en getagd.
  Mijn dochter gaat proberen een mooie lama te tekenen voor de foto!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in