gefeliciTAART.nl - Black Friday

Sinterklaas staat voor de deur en daarom organiseer ik een Sinterklaas winweek op tipsvoormama. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor je kind. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag maak je kans op Sinterklaas memory en decoblok van Superheldenshop.nl

 

Sinterklaas winweek op tipsvoormama.nl

Ik organiseer in aanloop naar Sinterklaas een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs, allemaal geschikt voor kinderen van 0 – 12 jaar. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 11 november 2019 t/m zondag 17 november 2019 om 00:00 uur.

Op maandag 18 november krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

Maak kennis met Superheldenshop.

Superheldenshop.nl is een online shop waar je naast allerlei leuke cadeautjes voor mama, papa, grootouders, juf en meester ook speelgoed en kinderkleding kunt kopen. De drijfveer achter de shop is Monique. Met haar shop wil zij bereiken dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn. Voor veel kinderen is de wereld hard en dan is een steuntje in de rug soms nodig. Elk kind heeft immers talenten en ook leerpunten. Deze leerpunten worden door Monique omgezet in superkrachten die ook superhelden hebben. Kinderen zijn immers dol op superhelden, waarmee zij zich kunnen identificeren. En dat zie je terug in de kleding die je hier kunt kopen.

Zoals gezegd vind je in de shop nog veel meer leuks. Ben je op zoek naar een kraamcadeau of een leuk cadeau voor de juf of meester? Bij Superheldenshop vind je het werkelijk allemaal. De opbrengst van de T-shirts gaat overigens geheel ten goede aan Stichting Kanjerwens. Koop je dus een shirt, dan doneer je aan een mooie stichting.

Sinterklaas winweek decoblok

 

Sinterklaas winweek maak kans op Sinterklaas memory en decoblok

Voor de Sinterklaas winweek mag ik van Superheldenshop.nl een leuke Sinterklaas memory en verloten onder mijn lezers. Met de decoblok creëer je een leuke sfeer in huis.

Het Sinterklaas memory spel is niet alleen leuk om de koude en donkere avonden in aanloop naar Sinterklaas door te komen, het spel past ook nog eens helemaal bij de tijd van het jaar. Het spel is gemaakt van hout en verpakt in een linnen zak, waardoor het ook nog eens duurzaam is.

Sinterklaas winweek memory

Wat moet je doen om te winnen:
Om kans te maken op deze leuke prijs van de Sinterklaas winweek moet je het volgende doen:

– Laat in een reactie hieronder weten voor wie je deze prijs wilt winnen en welke stappen je hebt ondernomen (deze worden gecontroleerd!)
– Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt)

 

Extra winkansen
Volg je onderstaande stappen dan krijg je voor elke stap een extra kans:

– Volg mij op Instagram repost de foto van deze winactie
– Tag andere moeders onder het bericht op Facebook
– Deel het bericht op Facebook
– Abonneer je op de blog, zodat je voortaan niets meer mist
– Schrijf een origineel gedicht onder mijn Facebook bericht waarom jouw kind een superheld is (hiervoor krijg je 2 extra kansen van mij)

De winactie eindigt op zondag 17 november 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 18 november 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor Sinterklaas.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug voor de volgende winactie! 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSinterklaas winweek maak kans op Leipe Lama’s
Volgend artikelSinterklaas winweek maak kans op Otto speelgoed

5 REACTIES

 1. Wat super leuk onze dochter Noor is gek op memory. Voor haar maak ik er graag kans op

  Ik volg je op Facebook en Instagram
  Ik tag iemand onder het bericht
  Zal mijn best doen op een leuk gedicht

 2. dit leuke cadeau is te gek om op pakjesavond te spelen
  dit gaat vast niet gauw vervelen
  de kleinkinderen vinden spelletjes spelen altijd feest
  daarvan genieten ze toch het meest

 3. Leuk! Ik doe graag mee voor de kinderen. De Sinterklaassfeer zit er sinds gisteren helemaal in 😉 Ik volg op FB, Bloglovin en ben geabonneerd op je blog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in