gefeliciTAART.nl - Black Friday

Een nieuw avontuur staat op het punt van beginnen! Dit keer gaat Ted samen met zijn hondje en vrienden op stap in Egypte en wat ze daar allemaal beleven… Dat kun je zelf zien vanaf 24 augustus 2022 in Ted & de magische smaragd. Doe mee en maak kans op 2 vrijkaarten.

 

De vele avonturen van Ted

Wat jaren geleden (2012) begon met Ted & de schat van de mummie is inmiddels uitgegroeid tot een groot en succesvolle serie van animatiefilms. De van oorsprong Spaanse animatiefilm is een parodie op de films van Indiana Jones. Kinderen vinden het geweldig dat Ted zulke geweldige avonturen beleeft. Overigens gaat hij nooit alleen een avontuur aan: zijn hondje is altijd bij hem.

Heb je één van de vorige avonturen gemist? Je kunt ze nu ook op dvd bekijken.

 

 

Ted & de magische smaragd

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.

 

Benieuwd naar deze leuke animatiefilm? Bekijk dan hieronder de trailer

Aanvullende informatie over de film

Geschikt vanaf 6 jaar

Kijkwijzer: geweld en angst

Speelduur: 90 minuten

Genre: Animatie, Avontuur, Familiefilm

In de bioscoop: vanaf 24 augustus ’22

Distributeur: Universal Pictures

Cast: Jan Kooijman, Reinder van der Naalt, Kirsten Fennis, Peggy Vrijens, Nurlaila Karim, Tara Hetharia, Levi van Kempen

Ted & de magische smaragd + winactie filmposter

 

Winactie

Wil jij deze leuke familiefilm zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Doe mee met deze winactie en je maakt kans op 1x 2 vrijkaarten. Ik mag maar liefst 3 mensen blij maken met kaarten, dus waag vooral een kans. Het enige wat je moet doen om mee te loten is mij vertellen met wie je de film gaat kijken.

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 4 september om 00:00 uur. Op maandag 5 september 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

TAD The Lost Explorer and The Emerald Tablet
Paramount Pictures’ “Tadeo Jones 3.”
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelMonster Jam 2022 geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts + winactie
Volgend artikel7 Tips voor een ontspannen start van het nieuwe schooljaar

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in