gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf 24 augustus in de bioscoop: The Jungle Bunch – World Tour. Deze grappige kinderanimatiefilm spreekt gegarandeerd tot de verbeelding van je kind. Ontdek nu alles wat je wil weten over deze grappig film en doe ook mee met de winactie en maak kans op 1 x 4 vrijkaarten voor de première.

 

 

The Jungle Bunch – World Tour

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder alvast de trailer

 

Algemene informatie

Releasedatum: 24 augustus

Speelduur: 90 minuten

Taal: Engels of Nederlands

Classificatie: 6 jaar

Genre: Animatie, kinderfilm, grappig

Regie: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti

Stemmencast: Jonathan de Moor, Philip ten Bosch, Jantine van den Bosch, Joost Claes, Oscar Siegelaar, Lucas Dietens, Dieter Spieleers, Boyan van der Heiden, Laura Osinga

 

The Jungle Bunch – World Tour winactie

Wil je samen met je gezin naar de bioscoop om deze film te zien? Doe dan snel mee met de winactie en maak kans op 1×4 vrijkaarten voor de première van de film op zondag 20 augustus ’23 bij Pathé Arena te Amsterdam. Dat wil zeggen dat jullie de film zien voordat deze officieel uitkomt in de bioscoop.

Adres: Johan Cruijff Boulevard 600, Amsterdam.

Aanvang: 09:45 uur

Start programma: 10:30 uur

Het enige dat je hoeft te doen is aangeven dat je kans wil maken op de vrijkaartjes.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram (daar verloot ik ook 1×4 vrijkaarten)
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op woensdag 16 augustus 2023 om 00:00 uur.  De dag erna wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via een naamloten machine.

The Jungle Bunch – World Tour filmposter

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10 Tips voor het eerste uitje met je baby
Volgend artikelVoordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland

4 REACTIES

  1. Ik zou heel graag mee doen voor ons gezin. Veel meegemaakt de laatste tijd. Eerst een traumatische bevalling, Jongste 2 keer gestikt waarvan gisteren avond de 2e x. en begin van de zomervakantie een miskraam met veel complicaties waar ik nu nog laat van heb. Dus een vakantie hebben ze helaas niet gehad. Zou leuk zijn om met de oudere kids 9 14 even een extra dagje te genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in