gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf 7 december in de bioscoop te zien: Wil de Krokodil. Een knotsgekke film waarin een zingende krokodil de hoofdrol speelt. Doe nu mee en maak kans op vrijkaarten en leuke goodies voor deze komische film.

 

Wil de Krokodil

Wil de Krokodil is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek.

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt.

Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Lyle’s charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Ben je nu benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Genre: kinderfilm/musical

Leeftijd: 6 jaar

Speelduur: 107 minuten

Taal: Nederlands (oorspronkelijk Engels)

Releasedatum: 7 december 2022

 

De volledige Nederlandse stemmencast van WIL DE KROKODIL bestaat uit Soy Kroon (Wil de Krokodil), Frans Limburg (Hector P. Valenti), Silver Metz (Josh Primm), Cystine Carreon (mevrouw Primm), Jelle Amersfoort (meneer Primm), Matteo van der Grijn (meneer Grumps), Carolina Dijkhuizen (Carol), Jayda Monteiro da Silva (Trudy) en Floris Göbel (TV presentator).

Wil-de-Krokodil_ps_1_jpg_sd-high_Copyright-2021-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved

Winactie Wil de Krokodil pretpakket en vrijkaarten

Wil jij samen met je kind(eren) naar de knotsgekke film Wil de Krokodil? Goed nieuws! Ik mag namelijk 3×2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers samen met een microfoon en een sjaal. Je krijgt als winnaar dus 2 goodies en vrijkaarten voor de film.

Om kans te maken doe je het volgende:

Laat in een reactie hieronder weten wat het lievelingsdier is van je kind.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 11 december om 00:00 uur. Op maandag 12 december 2022 worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen de winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAlles wat je wil weten over bekkeninstabiliteit
Volgend artikel6 Tips voor een huis vol planten als je kinderen hebt

35 REACTIES

 1. De een heeft als lievelingsdier een hond en de ander een kat. Vanmiddag deze film als voorstukje gezien in de bios. De kinderen waren meteen enthousiast en riepen dat ze deze ook willen zien. Daarom maak ik graag kans.

 2. Het lievelingsdier van onze dochter van 3,5 is een konijn en een krokodil. Celine is dol op haar houte krokodil.

 3. Thuis zijn wij gek op alle dieren! Natuurlijk kunnen we die niet allemaal in huis nemen, dus heeft onze dochter gekozen voor haar lievelingsdier en hebben we sinds kort twee super schattige konijntjes.

 4. Mijn dochter heeft sinds kort bedacht dat haar lievelingsdier een koe is! (Voorheen was het een waterhoen, dus ze heeft een voorliefde voor bijzondere lievelingsdieren)

 5. Super leuke blog om te lezen! Ik maak graag kans op deze toffe prijs en doe mee voor mijn dochtertje Liv ze kijkt graag filmpjes van krokodillen dus dit gaat zeker in de smaak vallen! Super leuk in deze feestmaand.

 6. Graag doe ik mee voor ons zoontje, hij is laatst voor de 1e keer met school naar de bioscoop geweest en hij vond het fantastisch, nu zag hij deze film voorbij komen en dat leek hem een super toffe film om samen met mama heen te gaan dus ja ik waag een kansje voor onze vent

 7. OMG hoe leuk is dit zeg 😍 hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want mijn dochters zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden ! We zitten in een grote stressvolle verbouwing dus even lekker eruit en genieten verdienen mijn meisjes wel 🔥

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in