gefeliciTAART.nl - Black Friday

De win 10-daagse is nog niet klaar. Doe vandaag mee en maak kans op het winnen van Sophie de Giraf early learning toys set. Een super leuke speelset voor kinderen vanaf 3 maanden.

 

Maak kennis met Sophie de Giraf

De kans is groot dat je zelf als kind met Sophie de Giraf speelgoed of knuffels gespeeld hebt. Het merk bestaat namelijk al meer dan 60 jaar en is uitgegroeid tot een begrip als het aankomt op babyspeelgoed. Het meest bekende speeltje is de rubberen giraf. Hiervan zijn inmiddels wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. Niet slecht voor een stuk speelgoed dat uit 1961 dateert. De giraf is overigens een must have als er tanden doorkomen bij je kleintje. Je kind kan er veilig op kauwen en bijten en dankzij het gebruikte rubber dat 100% natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen is, hoef je niet bang te zijn dat je kind slechte stoffen binnen krijgt.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Hieronder is een leuke video waarin het productieproces uitgelegd en getoond wordt:

 

Win 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set

Naast de giraf heeft het merk Sophie de Giraf hard aan de weg getimmerd om allerlei leuk speelgoed voor baby’s op de markt te brengen. Denk hierbij aan rammelaars, knuffels, badspeelgoed en zelfs babykleding. Eigenlijk alles wat je voor je baby nodig hebt op het gebied van verzorging, spelen en de babykamer kun je wel vinden. Speelgoed van Sophie de Giraf is ook een aanrader als cadeautip voor baby’s.

Voor deze win 10-daagse mag ik een speelgoedset verloten onder mijn lezers. Beter gezegd de Sophie de Giraf early learning toys set t.w.v. 41,99 euro. Dit is een ontzettend leuke set voor baby’s vanaf drie maanden en bestaat uit:

 • Een muzikale telefoon
 • Rammel speelbal
 • Stapelbloemen

Win 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set 1

 

Op de telefoon staat afbeeldingen van Sophie de giraf, Josephine de Muis en Gabin de Beer. Ook kunnen vijf verschillende deuntjes geactiveerd worden.

Win 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set telefoon

De speelbal heeft niet alleen vrolijke kleuren, maar zorgt ervoor dat de zintuigen van je kind geprikkeld en geactiveerd worden. De stapelbloemen zijn veelzijdig te gebruiken en ontworpen om de fantasie van je kind te stimuleren. Een leuk cadeau om te geven of te krijgen.

Win 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set stapeltoren

Hoe maak je kans op Sophie de Giraf early learning toys set

Om kans te maken op dit ontzettend leke spel plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 4: Maak kans op een leuk houten evenwichtsspel

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electronics groep 3 & 4 

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDecember win 10-daagse: win het houten zeehonden evenwichtsspel
Volgend artikelDecember win 10-daagse: win Jumbo Electro basisschool groep 3 & 4

73 REACTIES

 1. Superleuk voor mijn kleine neefje die op 21 december zijn eerste verjaardag viert hij gaat hier zonder twijfel heel blij van worden🥰

 2. Ik ding heel graag mee en als ik niet win dan wens ik graag hierbij de gene die wint heel veel PROFICIAT toe met deze geweldige prijs!

 3. Wat een leerzaam en uitgebreid interactief spel en zo leuk qua kleur en losse onderdelen. Ons kindje zal het geweldig leuk vinden.

 4. Leuk voor mn kleinste mannetje van nu precies 6 mnd. Probeert nu graag met zijn eigen Sophie de Giraf te spelen, wat andere leuke speeltjes om te ontdekken is altijd leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in