gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op een BABY born styling head. Een must have voor kinderen die gek zijn op bezig zijn met haren en make up.

 

 

BABY born voor elke leeftijd

In 1991 kwam BABY born op de markt en sindsdien heeft de harten van heel veel poppenmoeders en -vaders verovert. En aangezien het merk inmiddels al ruim 32 jaar oud is, zou het zomaar kunnen dat je er zelf nog mee hebt gespeeld. Dat de poppen en accessoires zo populair zijn is niet zo gek, want de BABY born zijn ontwikkeld voor alle leeftijden. Hoe ouder je kind wordt, hoe groter de pop is die je kind kan hebben. Daarnaast zijn de poppen voorzien van verschillende functies, waardoor het speelgoed letterlijk meegroeit met je kind.

 

Kruip in de wereld van BABY born: officiële animatieserie nu beschikbaar in het Nederlands

In het 32-jarig bestaan van het BABY born-merk schittert de wereldberoemde baby voor het eerst in een eigen animatieserie. Na meerdere decennia en meer dan 26 miljoen verkochte poppen zet het merk een volgende stap de vorm van een eigen serie, waarvan de eerste afleveringen nu ook in het Nederlands beschikbaar zijn.

Hierin worden hilarische, hartverwarmende en educatieve verhalen verteld die leuk zijn voor kinderen en hun ouders om samen te volgen. Er zijn hoofdrollen weggelegd voor BABY born Emma en haar vrienden, met wie zij samen veel plezier haalt uit verschillende activiteiten in de kleurrijke wereld van BABY born, zoals fietsen, bakken en kamperen.

BABY born Emma is niet de enige ster van de show, want in de animatieserie staat zij samen met andere hoofdpersonages in de spotlights: de zachte knuffelbeer Teddy, Carla, de grote zus van Emma en Conrad, de oudere broer van Emma. Daarnaast komen er nog veel meer personages uit de wereld van BABY born aan bod in de animatieserie, waaronder Eva, de beste vriendin van Emma, en de schattige eend Berta. 

 

Vrolijke avonturen vol catchy deuntjes

In totaal kunnen fans 18 afleveringen verwachten met maar liefst 90 minuten aan entertainment en vrolijke muziek. De eerste afleveringen van de BABY born-animatieserie zijn per direct beschikbaar in het Nederlands en iedere twee weken wordt er een nieuwe aflevering aan het YouTube-kanaal toegevoegd. Een aflevering duurt vijf minuten en laat een kort avontuur zien, waarin sociale en emotionele aspecten, teamwork, vriendschappen en natuurlijk heel veel plezier naar voren komen.

Bekijk de BABY born-animatieserie hieronder

 

 

Aftellen tot Kerst met winacties: BABY born styling head

Om de decembermaand en de lancering van de officiële BABY born animatieserie te vieren mag ik een BABY born styling head verloten onder jullie.

Om mee te doen beantwoord je de volgende vraag: sinds wanneer bestaat het merk BABY born? (Lees artikel goed, dan zie je het antwoord vanzelf).

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: Nintendo Switch games advent calender
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op vrijkaarten en boek Wonka

13 REACTIES

  1. Het merk Baby Born bestaat al vanaf 1991. Er woont een buurmeisje naast mij die helemaal fan is van Baby Born. Sinterklaas had dit jaar geen Baby Born pop voor haar, maar wie weet lukt het op deze manier.

  2. Sinds 1991! Even oud als dat ik ben. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Isabella. Ze zal dit geweldig vinden! 💖

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in