gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op het spel Bert Bever van Ravensburger. Niet alleen een ontzettend leuk spelletje, maar ook een spel om de fijne motoriek mee te oefenen.

 

Ravensburger cadeautips

Als er één merk is dat zeker geschikt is om naar te kijken als je op zoek bent naar een cadeautje, dan is het wel Ravensburger. Dit van oorsprong Duitse bedrijf was in eerste instantie eigenlijk een uitgeverij. Pas in een later stadium kwam hier het ontwerpen van spelletjes bij. Het eerste spel was De reis rond de wereld in 80 dagen. Na de uitgave van het eerste spel ging alles in een stroomversnelling en werden nog meer spelletjes en later ook puzzels ontworpen.

Zoek je nog leuke cadeau inspiratie van Ravensburger? Lees dan vooral ook eens dit artikel.

 

Bert Bever van Ravensburger

Eén van de spelletjes van Ravensburger is Bert Bever. Een heel grappig spel geschikt voor kinderen van 4 – 8 jaar. Het is de taak van niemand minder dan Bert Bever om op de boomstammen te passen en ervoor te zorgen dat de brutale beverkinderen niet de kans krijgen om een stam te pikken. Maar of dat lukt?

De bedoeling van het spel is dat de spelers om de beurt een nieuwe boomstam pikken door deze voorzichtig uit de stapel te schuiven. Hiervoor heb je een vaste hand, behendigheid en geduld nodig. Als de stapel in elkaar valt, dan maakt dat niet alleen veel lawaai, maar je maakt ook nog eens Bert Bever wakker! Oh nee! En geloof maar dat Bert Bever dan boos is… Maar lukt het jou wel om de boomstammen geruisloos te verwijderen en heb je aan het einde de meeste stammen verzameld? Dan heb je het spel gewonnen.

Leeftijd: 4 – 8 jaar

Spelers: 1 -4

Spelduur: 20 minuten

 

Aftellen tot Kerst met winacties: Bert Bever van Ravensburger

Om de decembermaand te vieren verloot ik het Bert Bever spel van Ravensburger. Ideaal om de fijne motoriek en geduld te oefenen. Omdat het spel geschikt is vanaf 1 speler kan je kind dit ook prima in zijn eentje spelen, al is het natuurlijk nog veel leuker om dit samen te doen.

Om mee te doen laat je mij weten voor wie je dit spel wil winnen en waarom (geen rijmpjes of zielige verhalen, elk kind verdient iets leuks, maar gewoon aangeven voor wie je mee doet en waarom.

Wil je trouwens kans maken op een andere prijs van Ravensburger? Check dan snel de adventskalender van 6 december, want daar verloot ik twee puzzels van Ravensburger (let op: dat zijn geen kinderpuzzels!)

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties maak kans op vrijkaarten voor Jippie No More!
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: boek Woelige Wereld van de worm

14 REACTIES

  1. Ik doe mee voor mijn nichtje, omdat mijn dochters ook graag spelletjes spelen en dit ons een leuk spel lijkt om daarmee te gaan beginnen…🍀

  2. zullen ze superrr vinden, die twee boefjes van kleinzoontjes, Lex en Noud die
    beiden dol zijn op spelletjes en zo weer eens wat nieuws hebben onder de boom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in