gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op een BigBen kinderwekker. Een must have voor kinderen die op een leuke manier wakker willen worden zonder telefoon.

 

Maak kennis met BigBen

Grote kans dat je bij het horen van Big Ben niet direct denkt aan een merk dat zich richt op gaming en accessoires. Toch is de naam niet helemaal toevallig ontstaan, aangezien het merk uit Londen komt en de verwijzing dus daadwerkelijk naar de bekende klokkentoren in deze stad verwijst.

Overigens maakt het merk niet alleen alles voor gaming en bijbehorende accessoires, maar ook alles op het gebied van audio. Denk daarbij aan platenspelers die inmiddels helemaal hip en terug van weggeweest zijn, maar ook (retro) radio’s. Alle apparaten zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

BigBen kinderwekker

BigBen blijft niet stilstaan en ontwikkelt zich steeds verder. De kinderwekkers zijn hier een goed voorbeeld van. Er zijn verschillende wekkers op de markt gebracht die allemaal verwisselbare frontjes hebben. Daarnaast kun je verschillende geluiden instellen waarmee je kind dan wakker gemaakt wordt. De geluiden zijn een beetje afhankelijk van het model.

En omdat het een wekker is kan je kind natuurlijk ook de tijd aflezen. Ideaal, want op die manier hoeft je kind niet midden in de nacht naar een mobiel te grijpen (als deze op de kamer blijft tijdens de nacht). Ook heel fijn als je in het weekend of vakanties uit wil slapen en een bepaalde tijd af hebt gesproken dat je kind wakker mag zijn.

Leestip: Tips om je kind door te laten slapen

 

Aftellen tot Kerst met winacties: maak kans op een BigBen kinderwekker

Nu heb ik dus zo een leuke BigBen kinderwekker om te verloten. Het is echt een model voor een dieren liefhebber, aangezien deze als thema hond heeft. Er zitten maar liefst 3 verschillende verwisselbare frontjes in de verpakking met daarop allemaal een andere afbeelding van een hond. Er zitten 3 verschillende geluiden op de wekker, zodat je kind met het gewenste geluid wakker wordt.

Om mee te doen beantwoord je de volgende vraag: hoeveel verwisselbare frontjes de kinderwekker van BigBen heeft.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
 • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op vrijkaarten en boek Wonka
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: VTech Switch & Go Dinos Fire

15 REACTIES

  • Er zitten 3 verwisselbare frontjes bij.
   Dan zal er vast wel ene bij zitten die mijn zoontje leuk vind.
   Wij moeten hem iedere ochtend wakker maken dus het word eens tijd voor zijn eigen wekker.
   En volgende week is hij ook nog jarig (hij word 5 🥳)

 1. deze leuke wekker heeft 3 verwisselbare frontjes en zal
  superleuk gevonden worden door onze kleinzoon die dol is op honden
  en dat ie deze dan krijgt onder de kerstboom… 😉

 2. 3 verschillende verwisselbare frontjes .
  Ik doe heel graag mee voor deze hele leuke wekker voor mijn dochtertje haar nieuwe kamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in