gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op het boek Junior Bake Off 2 Vlaanderen. Dit boek is een must voor alle kleine bakkers in spe.

 

 

Junior Bake Off Vlaanderen

Mocht je er nog niet bekend mee zijn: Junior Bake Off Vlaanderen is eigenlijk hetzelfde als Heel Holland Bakt kids, maar dan voor het Belgische publiek. Het is een zeer succesvol programma dat elk seizoen heel wat kijkers trekt. Acht jonge bakkers gaan met elkaar de strijd aan en moeten binnen zes weken bewijzen dat ze de titel van beste bakker verdienen. Elke week krijgen de kinderen andere opdrachten en valt er één deelnemer af.

 

Junior Bake Off 2 Vlaanderen

Dat het programma bijzonder in de smaak valt, is duidelijk te zien, want niet zo lang daarna kwam het boek Junior Bake Off Vlaanderen uit. In het eerste bakboek staan maar liefst 30 recepten die je thuis samen (of alleen) met je kind kunt maken. De recepten zijn voorzien van kleuren foto’s, hebben een goede omschrijving en zijn makkelijk zelf te maken. In het eerste boek staan bovendien genoeg recepten die ook ontzettend leuk zijn om te maken als traktatie.

In navolging van het eerste boek kwam Junior Bake Off 2 Vlaanderen uit. Ook in dit boek vind je weer 30 smakelijke recepten variërend van een eenvoudige schoolcake tot kaneelkoekjes en chocoladewafeltjes. Daarnaast vind je in het boek een leuke variant van deze grappige schapen cupcakes. Niet alleen lekker om te maken voor thuis, maar ook de perfecte traktatie.

Verder staan er ook foto’s van zowel de deelnemers als de juryleden in het boek, zodat je ook ziet wie deelgenomen heeft aan het programma. En omdat het een bakboek is met als doelgroep kinderen is het voorzien van leuke illustraties van Jeroom.

Leestip: 8 Redenen waarom jij moet bakken met je kind

Aftellen tot Kerst met winacties maak kans op het boek Junior Bake Off 2 Vlaanderen recept

 

Maak kans op het boek Junior Bake Off 2 Vlaanderen

Heb jij thuis een kleine bakker in spe en kun je niet wachten om het bakboek Junior Bake Off 2 Vlaanderen cadeau te geven aan je kind? Dan moet je zeker even meedoen met deze winactie.

Om mee te doen doe je het volgende: op de website staan een aantal cupcake recepten (deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken of klik hier). Welk cupcake recept lijkt jou het lekkerst en zou je wel een keer willen maken.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op een Mepal x Little Dutch babysetje
Volgend artikelSpeelgoed cadeautips voor baby en dreumes van 0 – 2,5 jaar

9 REACTIES

  1. Dit is echt iets voor mijn nichtje Fé. Zij is een echte bakker in spé. De schapen cupcakes lijken mij erg lekker. Ik doe graag mee voor haar.

  2. Wat leuk , ik doe graag mee voor onze oudste kleindochter Die bakt heel wat af met haar moeder . En nu bakt ze tegenwoordig ook zelf al heel veel dingen zelf .
    Ik vind de spinnen cupcakes echt iets voor haar om te maken haha

  3. Ik zou heel graag de schapen cupcakes een keer maken met mijn nichtje. Zij is dol op bakken, dit boek zou ik dus ook graag aan haar cadeau doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in