gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op het boek Woelige Wereld van de worm. Een leerzaam en voor kinderen ontzettend leuk boek, dat eigenlijk stiekem net zo leuk is voor volwassenen.

 

Lezen is belangrijk

Lezen is ontzettend belangrijk voor kinderen en helaas lezen kinderen steeds minder. Niet zo gek, want tegenwoordig gaat alles via het scherm. Kinderen communiceren met elkaar via de telefoon en dat worden dingen afgekort, er wordt gewerkt met emoji’s en zolang je elkaar maar begrijpt doet spelling er niet toe.

Toch is niets zo belangrijk als leren lezen. Met lezen kun je andere talen leren, je begrijpt de wereld om je heen beter en je kunt problemen oplossen. Kortom: lezen is een must. Het is daarom niet voor niets dat ik een aantal boeken verloot tijdens deze weggeefmaand. Zo kun je onder andere een leuk boekenpakket winnen met verschillende (deels interactieve) boeken en een tof bakboek van Vlaanderen Bake Off 2.

Leestip: Tips om je kind te helpen met lezen

 

 

Woelige Wereld van de worm door Noemi Vola

Nu denk je waarschijnlijk: hoe is het mogelijk om een heel boek te wijden aan niets anders dan een worm. Maar voor nieuwsgierige kinderen (en volwassenen) is het boek Woelige Wereld van de worm een ontzettend leuk en leerzaam boek. En nee, het is geen saai boek met allemaal wetenswaardigheden. Het is een grappig boek voorzien van tekeningen om het allemaal luchtig en levendig te houden.

Heb jij je ooit afgevraagd waarom een regenworm eindeloos blijft graven onder de grond? Waar de staart van de regenworm voor dient? En wat er gebeurt als hij zijn betere helft (lees zijn staart) verliest (spoiler alert: een worm gaat dan in elk geval niet dood). Dit en nog veel meer kom je te weten in het 200 pagina’s (!) tellende boek.

 

 

Aftellen tot Kerst met winacties: boek Woelige Wereld van de worm

Om de decembermaand te vieren verloot ik het boek Woelige Wereld van de worm. Het boek is geschikt vanaf 7 jaar, maar ook zeker een aanrader voor tieners en volwassenen.

Om kans te maken op deze prijs zet je hieronder een leuke kerstwens voor alle lezers.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: Bert Bever van Ravensburger
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: Rainbow high pop Aiden Russel

8 REACTIES

  1. voor álle lezers en volgers een superfijne Kerst en veilige jaarwisseling en een
    heel fijn maar vooral gezond 2024 gewenst maar ook voor Anja en haar gezin van ‘Tips voor Mama’
    van wie we altijd zulke mooie leuke winacties krijgen!!! 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in