gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het is een nieuw jaar. Tijd voor een nieuwe winactie, want het is alweer even geleden. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een gesigneerde versie van Slide Stars en een hoodie van Milan Knol.

 

Wat is Slide Stars?

Misschien heb je het al voorbij zien komen: maar Slide Stars is een ontzettend leuk spel voor de Nintendo Switch. Het spel is verkrijgbaar voor de PS4 en de Nintendo Switch. Slide Stars is een spel waarin je in de huid kruipt van een bekende influencer. Dat spreekt vooral tot de verbeelding van kinderen, omdat ze dan het idee hebben dat ze een klein beetje bekend zijn. Je kunt kiezen uit influencers uit de hele wereld of je kiest voor een Nederlandse influencer zoals Freek Vonk of Milan Knol.

Voor de start kies je een opblaasbaar object, waarmee je de wildwaterbaan opgaat. Natuurlijk kom je onderweg allemaal obstakels tegen, dus dat wordt nog een hele uitdaging! De uitgebreide review Slide Stars vind je hier.

Hieronder zie je een filmpje met wat je kunt verwachten van het spel:

 

 

Milan Knol

Zoals gezegd is één van de Nederlandse influencers niemand minder dan Milan Knol. Bij velen geen onbekende Youtuber. Zijn kanaal DitisMilan heeft maar liefst 445K abonees en zijn video’s worden door miljoenen mensen bekeken. Naast eerder genoemd kanaal heeft hij nog een apart Youtube kanaal waar hij dagelijks video’s post: Milan Knol.

Juist omdat hij geen onbekende is, ook niet onder jongeren, is hij opgenomen als influener in de game Slide Stars. Hieronder vind je een voorbeeld van een filmpje van Milan

 

 

Winactie gesigneerde versie van Slide Stars en hoodie door Milan Knol

Ik heb het hierboven al aangegeven, dit is een winactie. Een winactie speciaal voor jou als lezer, omdat ik blij met je ben en omdat ik bijna 500 volgers heb op Facebook.

 

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op een gesigneerde Nintendo Switch game van Slide Stars en een hoodie. Beide items zijn gesigneerd door Milan Knol himself! Bovendien zijn er maar 5 setjes van, waarvan ik dus eentje aan jullie weg mag geven.

Winactie gesigneerde versie van Slide Stars en hoodie door Milan Knol

 

 

Wat moet je doen?

Zoals altijd moet je wel iets doen om kans te maken op deze unieke en gesigneerde items!

Om deel te nemen aan de winactie moet je het volgende doen (wordt gecontroleerd!):

 • Like/Volg de Facebookpagina van tipsvoormama
 • Laat me in een originele reactie weten waarom jouw kind de grootste fan is van Milan Knol

 

Wil je je kans om te winnen vergroten? Doe dan het volgende:

 • Volg tipsvoormama op Instagram (+2 kansen)
 • Plaats een foto/tekening of iets anders origineels op FB waaruit blijkt dat jouw kind grote fan is van Milan Knol en vergeet mij niet te taggen (+10 kansen)

 

 

De winactie duurt t/m woensdag 20 januari 2021 om 00:00 uur. De uitslag wordt op donderdag 21 januari 2021 op de Facebookpagina bekend gemaakt.

 

Winactie gesigneerde versie van Slide Stars en hoodie door Milan Knol slide stars spel

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSneller zwanger dankzij een ovulatietest
Volgend artikelTips voor geslaagd thuisonderwijs nu de scholen dicht zijn

6 REACTIES

 1. Ugh orginele reactie ben ik niet goed in. Maar ik weet wel iemand die ik hier heeeel blij mee kan maken Anja. Ik doe dus heel graag voor hun mee.

  Want iemand blij maken is toch het leukste wat er is.

 2. Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje yova en haar nichtjes♡ die zouden dit geweldig vinden! ZE kijken altijd naar zijn youtube filmpjes:)

 3. Dit zou mijn zoon geweldig vinden, de filmpjes van Milan hoor ik hier regelmatig voorbijkomen! Een leuk cadeautje voor het thuiswerken, hij mist school en zijn vriendjes best wel.

 4. Wauw,gave actie!!
  Ik doe heel graag mee met de winactie!
  Mn dochters zijn groot van van Milan Knol en elk filmpje met Milan moet natuurlijk bekeken worden en als het kan dan gewoon nog een keer hetzelfde filmpje als het maar Milan Knol is!! 🙈

 5. Oooo mama weet je wat Milan Knol zegt…. Mama weetje wat Milan knol doet….

  Dus deze mama weet wel wat over Milan Knol…. en moest ik dit spel aan mijn kinderen kunnen geven dan weet ik nu al dat ik 2 stralende gezichten zal krijgen.

  En heel vaak zal horen MAMA kom eens kijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in