gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Vandaag maak je kans op de Nintendoe Switch games advent calender. Een ontzettend leuke game voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Schermtijd voor kinderen

Grote kans dat je zelf als ouder op bent gegroeid in een tijd waarin beeldschermen nog niet zo een grote rol speelden. Natuurlijk had je een tv en waarschijnlijk ook een game console en een laptop of computer, maar een tablet of telefoon niet. Tegenwoordig is dat heel anders. De kinderen groeien op met schermen, niet alleen voor thuis, maar ook voor onderweg. Dat zie je ook terug in het straatbeeld: kinderen op steeds jongere leeftijd hebben de beschikking over een mobiele telefoon.

Leestip: 6 Redenen waarom kinderen onder de 12 geen mobiel moeten hebben

Of je kind nu wel of niet over een telefoon beschikt, het is sowieso een goed idee om schermtijd aan te houden voor je kind. Te lang voor de tv zitten of games spelen is nu eenmaal niet goed. Je kind moet ook op andere manieren ontspannen, bijvoorbeeld door buiten te spelen of een spelletjes te spelen. Er zijn genoeg manieren om zich te vermaken, ook zonder scherm.

 

Gamen voor kinderen

Toch is gamen (en achter het scherm zijn) niet alleen slecht voor kinderen. Integendeel: nieuwe studies wijzen uit dat gamen ook echt wel voordelen heeft voor kinderen. Ze leren oplossingen te vinden voor problemen, leren samen werken (als de game dit vraagt), het verhoogt het reactievermogen en gamen is een leuke manier om te socializen. Voor sommige spelletjes moet je ook flink bewegen, dus dat is dan een mooi alternatief als het buiten slecht en koud is, waardoor buiten spelen niet mogelijk is.

Natuurlijk geldt ook hierbij: houdt het beperkt en zorg dat je kind het gamen afwisselt met andere activiteiten. Zoek je nog inspiratie voor leuke Nintendo Switch games voor je kind? Zoek niet langer, want dit is de top 10 Nintendo Switch games voor kinderen.

 

Aftellen tot Kerst met winacties: Nintendo Switch games advent calender

Heb jij thuis een Nintendo Switch? Lees dan snel verder want ik mag een code weggeven voor het spel games advent calender. Dit is eigenlijk een aftelkalender naar de feestdagen met elke dag een andere mini game. Maar je kunt de games natuurlijk ook gewoon na de feestdagen spelen. Voordeel daarvan is dat je niet hoeft te wachten met een nieuwe game, maar dat je deze gewoon achter elkaar kunt spelen. De games kun je ook prima samen spelen, waardoor het nog leuker wordt.

Om kans te maken op deze prijs laat je mij weten hoeveel vakjes een normale adventskalender heeft.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
 • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelSpeelgoed cadeautips voor baby en dreumes van 0 – 2,5 jaar
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: BABY born styling head

12 REACTIES

 1. 24 vakjes van 1 tot en met 24.
  Dit zouden de jongens super leuk vinden denk ik zo dus ik doe heel graag mee.
  Ze zijn nu elke dag een chocolatje aan het eten uit een adventskalender.

  Dit zullen ze denk ik veel leuker vinden.

 2. Dit is wel heel erg leuk. Kids hebben voor het eerst de film gezien. Die trouwens erg goed aansloeg. En ze hebben met de sint de switch gehad. Hoe leuk is dit spel dan….

  • 24 vakjes…. Dit is wel heel erg leuk. Kids hebben voor het eerst de film gezien. Die trouwens erg goed aansloeg. En ze hebben met de sint de switch gehad. Hoe leuk is dit spel dan….

 3. Laat de Nintendo Switch adventkalender maar komen, wij zijn er dol op. Ook al heeft hij minder vakjes dan een gemiddelde met 24 stuks 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in