gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op vrijkaarten voor Jippie No More! Een hartstikke leuke familiefilm voor de Kerstvakantie.

 

Jippie No More!

JIPPIE NO MORE! is een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Als Gail, de oudste zus van Jaap Peter (Jippie), gaat trouwen, komt de hele familie bij elkaar in het grote landhuis van opa Willem. Samen willen ze er een groot feest van maken. Dat blijkt lastig als Jippie voor het eerst verliefd wordt op Lily, die meer oog lijkt te hebben voor zijn zusje Joe. Wanneer ook de rest van de familie tegen de welbekende gezinsperikelen aanloopt, lopen de spanningen hoog op. Maar als de trouwdag eindelijk aanbreekt, is het de liefde die iedereen weer samenbrengt.

Regisseur Margien Rogaar (familieserie LAMPJE) en scenarist Fiona van Heemstra (KNOR) maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. JIPPIE NO MORE! was geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en won er de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award.

 

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer

 

 

Algemene informatie

Releasedatum: 13 december 2023

Genre: familiefilm

Lengte film: 95 minuten

Kijkwijzer: 6, angst, grof taalgebruik

Cast: Wesley van Klink, Guido Pollemans, Aus Greidanus Sr., Hannah van Lunteren, Lotte Jonker, Carmen van Zantwijk, Carina de Vroome, Joep Paddenburg, Kee Derwig, Eliyha Altena

Scenarioschrijver: Margien Rogaar

Aftellen tot Kerst met winacties maak kans op vrijkaarten voor Jippie No More filmposter

 

 

Aftellen tot Kerst met winacties kans op vrijkaarten voor Jippie No More!

Ga jij graag naar de bioscoop? Wil je een feelgoodfilm zien? Doe dan mee want ik mag 2×2 vrijkaarten verloten voor de film Jippie No More!

Om mee te doen laat je mij weten met wie je naar de bioscoop wil gaan.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: Boti Fingerlings
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: Bert Bever van Ravensburger

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in