gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op 2×2 vrijkaarten voor de ontzettend leuke familiefilm Teddy’s Kerstfeest. De Kerstfilm draait vanaf 13 december 2023 in de bioscoop.

 

Tijdens Kerst genieten van Kerstfilms

Niets zo leuk als tijdens de Kerst(vakantie) samen te genieten van Kerstfilms. Thuis kan dat lekker hangend op de bank in een foute kersttrui of gewoon pyjama. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon naar de bioscoop gaan. Traditioneel komen er altijd wat nieuwe films uit in de bioscoop tijdens de feestdagen. Dit jaar zijn dat onder andere Teddy’s Kerstfeest, Wonka, Jippie No More, Masha en de beer winterpret en meer, kattenkwaad in het museum en nog veel meer.

 

Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft!

Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar deze teddybeer heeft andere plannen.

Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft. ‘Teddy’s Kerstfeest’ is een hartverwarmende film voor het hele gezin, waarin de kracht van vriendschap en de ware betekenis van kerst centraal staan.

 

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer van de film

 

Algemene informatie

Releasedatum: vanaf 13 december in de bioscoop

 Speelduur: 78 minuten

Taal: Nederlands

Leeftijd: alle leeftijden

Genre: Familiefilm, kerstfilm

Distributeur: In the Air

Volledige stemmencast: Jim Bakkum, Bettina Holwerda, Lauren Versluis, Luca van Ammers, Loïs Schoolmeesters

Aftellen tot Kerst met winacties vrijkaarten voor Teddy’s Kerstfeest filmposter

 

Maak kans op vrijkaarten voor Teddy’s Kerstfeest

Wil jij deze Kerst(vakantie) genieten van een fijne familie kerstfilm? Ik mag maar liefst 2×2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers.

Om mee te doen reageer je hieronder met dat je meedoet EN moet je mijn Facebookpagina liken (dit wordt gecontroleerd).

 

Extra kans om te winnen

  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
  • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit eerder, zodat je in de kerstvakantie kunt genieten van de gewonnen kaarten. Je kunt meedoen tot en met 19 december 2023 00:00 uur. Op 20 december worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen deze een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op Ravensburger Ray’s Comic Series puzzels
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op een Mepal x Little Dutch babysetje

6 REACTIES

  1. We waren toevallig gister naar de film wish en toen zagen ze hier een poster van hangen dit leek ze ook wel feest dus dat zou ook top zijn. De kids houden van kerstfilms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in