gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op vrijkaarten voor de film Wonka. De winnaars krijgen niet alleen vrijkaarten om de film te kijken, maar ook het boek erbij.

 

Wonka

“Wonka” is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze ’s werelds grootste uitvinder, goochelaar enchocolatier de geliefde Willy Wonka werd die we nu allemaal kennen.

Paul King, schrijver/regisseur van de “Paddington”-films, David Heyman, producent van “Harry Potter”, “Gravity”, “Fantastic Beasts” en “Paddington”, producent Alexandra Derbyshire (de “Paddington”-films, “Jurassic World: Dominion”) en Luke Kelly (“Roald Dahl’s The Witches”) komen met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor.

In deze onweerstaanbare, fantasierijke film, met in de titelrol Timothée Chalamet, maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Nederlands- en Engelstalige versie. In de Engelstalige versie ook te zien in Dolby Cinema, 4D,ScreenX en IMAX. Vanaf zaterdag 9 december 2023 voorpremières in het hele land.

 

Benieuwd naar de trailer? Bekijk deze dan hieronder

 

 

Algemene informatie

Releasedatum: 13 december 2023

Genre: Avontuur, Comedy

Cast: Enzo Coenen (Stem), Meadow Isselt (Stem), Jon van Eerd (Stem), Marloes van den Heuvel (Stem), Marcel Jonker (Stem), Simon Zwiers (Stem), Franklin Brown (Stem)
Regisseur: Paul King
Scenarioschrijver: Simon Farnaby, Paul King

Lengte film: 116 minuten

Kijkwijzer: 6, geweld

Aftellen tot Kerst met winacties maak kans op vrijkaarten en boek Wonka poster

 

Wonka het boek

De film is natuurlijk fantastisch, maar het boek is minstens net zo leuk. In tegenstelling tot Charlie en de chocoladefabriek is Wonka geschreven door Sibéal Pounder en is het boek gebaseerd op het filmscript van Simon Farnaby en Paul King. De uitgever is uitgeverij De Fontein.

Je kunt je kind dit boek alvast laten lezen in aanloop naar de film. Lezen is namelijk zo ontzettend belangrijk en stimuleert de fantasie van je kind. Als je kind het boek leest voordat het de film ziet, dan kun je achteraf bespreken of de fantasie overeen kwam met de beelden van de film.

Leestip: Met deze tips wordt lezen nog leuker

Omslag Wonka

 

Aftellen tot Kerst met winacties: maak kans op vrijkaarten en boek Wonka

Wil jij het boek en vrijkaarten voor de film winnen? Dat kan! Ik mag namelijk maar liefst 3x  kaartjes (voor het hele gezin dus) plus een boek voor elke winnaar verloten onder mijn lezers. Hoe gaaf is dat! Zo heb je direct leuk vermaak voor de Kerstvakantie.

Om mee te doen beantwoord je de volgende vraag: wat is het meest iconische en bestverkochte kinderboek aller tijden?

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
 • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Let op: deze winactie sluit eerder, namelijk op dinsdag 19 december 2023 00:00 uur. Op woensdag 20 december 2023 worden de winnaars op Facebook bekend gemaakt (handig dus als je mij volgt). Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: BABY born styling head
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op een BigBen kinderwekker

23 REACTIES

 1. Dat is Charlie and the Chocolate Factory. Oh wauw, wat is diteen knaller van een prijs 😍 dit gaat de tweeling super gaaf vinden 😁

 2. Ow hier zagen de kids de posters van zaterdag ze waren meteen helemaal fan. Stiekem ik zelf ook zeker weten dat dit een leuk gezinsuitje is.

  Dus ik waag een gokje.

 3. Charlie and the chocolate factory is het antwoord. Alweer een leuk boek en een leuk bioscoopuitje te winnen in de kerstvakantie. Uiteraard doe ik graag mee zodat ik weer een paar blije kinderen in de straat heb.

 4. ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is het meest iconische en bestverkochte kinderboek aller tijden. En daar zou ik mijn dochter dan ook ontzettend graag mee willen verrassen.

 5. Wauw ik doe heel graag mee voor deze geweldig leuke prijs lijkt me een hele leuke film ! Antwoord op de vraag is Charlie and the Chocolate Factory . Alvast fijne feestdagen

 6. Charlie and the Chocolate Factory is een van de best verkochte en meest iconische kinderboeken allertijden (Harry Potter vind ik ook als best verkocht – zelf heb ik veel meer met de boeken van Roald Dahl – magisch!). Het is mijn favoriete kinderboek en ook onze vier kinderen hebben het boek heel vaak en iedere keer weer met ontzettend veel plezier gelezen (inmiddels zelfs in het Engels en Frans!). We willen deze kerstvakantie met het hele gezin naar deze film gaan, die ook voor mijn man en mij nog dik genieten gaat zijn! Deze vrijkaartjes zouden super welkom welkom zijn 🙂 dankjewel dat we een kansje mogen wagen!

 7. Dat is “Charlie and the Chocolate Factory”. Al zijn er meer iconische en best verkochte kinderboeken (ook van Nederlandse auteurs); denk aan Pluk van de Petteflet, Jip en Janneke etc.

 8. Een van de beste kinderboeken allertijden is Charlie and the Chocolate Factory. Ik vind het geweldig dat het zo tijdloos is en nog steeds aanspreekt. Ik doe graag mee!

 9. Charlie and the Chocolate Factory is een van de best verkochte kinderboeken aller tijden.
  Zelf denk ik ook gelijk aan Jip en Janneke, deze hadden we vroeger zelf en onze kinderen nu ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in