gefeliciTAART.nl - Black Friday

Bij tipsvoormama tellen we af tot Kerst met diverse winacties en tips om de feestdagen nog leuker te maken. Doe vandaag mee en maak kans op 2 puzzels van Ravensburger uit de Ray’s Comic Series. Ontzettende grappige puzzels die geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Bovendien een  leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau voor jou als ouder.

 

Ravensburger Ray’s Comic Series puzzels

Puzzels maken is een fijn tijdverdrijf in de winter. Terwijl de dagen korter worden en de avonden langer kun je met een kopje chocomelk in de hand genieten van puzzelen. Puzzels heb je in alle maten, voor verschillende leeftijden en met diverse opdrukken.

De Ravensburger Ray’s Comic Series neemt je terug naar de zomer (iets waar veel mensen naar verlangen als het buiten koud en guur is). Het vakantiepark bestaat uit 4 puzzels, de camping, het hotel, het zwembad en het amusementspark.

 

Deze puzzels worden los van elkaar gemaakt en als je ze alle vier hebt gelegd en aan elkaar schuift, dan wordt pas écht alles duidelijk! Op het vakantiepark is het een gezellige boel. Elke plek op de camping is bezet en iedereen heeft het naar zijn zin! Nou ja, iedereen? Er gaat soms wat mis natuurlijk!

En hee, waar komt dat varken opeens vandaan? Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je het beste even bij het hotel gaan kijken… Zoals je ziet valt er tijdens het puzzelen heel wat te ontdekken en valt de zomer op het vakantiepark misschien toch een beetje tegen (of niet).

 

Ravensburger spelletjes cadeautips voor jong en oud

Grote kans dat je Ravensburger niet alleen kent van puzzels, maar ook van spelletjes. Niet zo gek, want het Duitse merk heeft een heleoel leuke spelletjes op de markt gebracht voor jong en oud. Het meest bekende spel is waarschijnlijk De betoverde Doolhof. Deze is inmiddels in talloze variaties beschikbaar: van de uitgave met Mario tot 3D Doolhof. Vervelen is er hoe dan ook niet bij en het zijn stuk voor stuk leuke spelletjes die geschikt zijn om cadeau te doen voor Sinterklaas of Kerst.

Leestip: De leukste spelletjes van Ravensburger voor jong en oud

 

Maak kans op Ravensburger Ray’s Comic Series puzzels

Ik kreeg een leuk pakket toegestuurd zoals je op onderstaande foto kunt zien. Op dit moment zijn alleen de eerste twee delen van de puzzel uitgegeven en laat ik deze nu hier verloten. Doe dus snel mee en maak kans op de Ravensburger Comic Series puzzels (de overige attributen krijg je dus niet).

Om mee te doen laat je mij weten wat jouw favoriete seizoen is.

Aftellen tot Kerst met winacties maak kans op Ravensburger Ray’s Comic Series puzzels

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine
 • Volg mij op whatsapp voor meer tips, winacties enz. (je naam gaat 10x extra in de naamloten machine)

whats app channel

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 24 december 2023 00:00 uur. In de week na Kerst wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAftellen tot Kerst met winacties: maak kans op een leuk boekenpakket
Volgend artikelAftellen tot Kerst met winacties: vrijkaarten voor Teddy’s Kerstfeest

22 REACTIES

 1. Ik vind alle seroenen wel wat hebben zoals nu de sneeuw en hoop ik kunnen schaatsen. En dan werk in huis een puzzel maken na het buiten zijn. Maar de lente vind ik ook altijd leuk met dat alles weer tot leven komt

 2. Ik vind de lente het leukste seizoen, de dagen worden weer langer en al het groen gaat weer uitschieten, dat vind ik echt genieten. De winter is leuk omdat we dan een beetje meer lange avonden hebben waarvan we samen kunnen genieten en wij zijn echte puzzelaars, dus ik doe dolgraag mee

 3. Herfst , vanwege kleuren en geuren en prachtige vallende bladeren en dat geniet ik er zo van en ook ben ik gek op regen , dat combinatie maak mijn dag goed.

 4. Mijn favoriete seizoen is het voorjaar. Dan is de kou uit de lucht en komen alle bloembollen weer tot leven, heerlijk.

 5. Mijn favoriete seizoen is de lente. Alles gaat weer groeien en bloeien, mensen worden vrolijker.
  Deze puzzels zijn juist fijn voor de wintermaanden. Heerlijk om de tijd te verdrijven en zorgen dat het dan snel weer lente wordt.

 6. De lente wanneer de kleuren van de bloemen en het groen van de blaadjes weer verschijnen. De geuren worden intenser en het jonge grut zorgt voor gelukshormonen.

 7. Mijn favoriete seizoen is de zomer. Lekker naar het strand, zwemmen, ijsjes eten, terrasjes pikken. Voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren!

 8. Mijn favoriete seizoen is de herfst. Lekker stampen door de bruine blaadjes, af en toe een heerlijk zonnetje en je alvast verheugen op alle leuke feestdagen die nog komen gaan. Ohja, en alles met pompoen!

 9. Ik heb geen favoriet seizoen. Elk seizoen heeft zijn charme. In de lente komt alles weer tot leven, blaadjes komen aan de bomen, er worden jonge dieren geboren. Zomer brengt warmte met zich mee, blote benen, lopen op blote voeten. Herfst: de natuur kleurt van groen, naar rood, oranje, geel. Je ziet vogels zich klaarmaken voor hun trektocht naar warmere oorden. En ja, dan krijg je de winter. Met een beetje geluk valt er sneeuw en gaat het vriezen. En mocht dat niet het geval zijn, het is de tijd van Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw.

 10. Hier word ik altijd rustig van puzzelen en dan gaat de tijd totaal aan me voorbij hahaha. Dus heerlijk soms toch. De kids doen dit ook al heel graag dus ben benieuwd hoe dit later gaat

 11. Puzzelen is één van de favoriete hobby’s van onze dochter. Ze maakt het liefst puzzels van 1000 stukjes. Haar meest favoriete seizoen is de lente, voor mij is dat de herfst.

 12. Hoewel alle seizoenen wel iets hebben is de zomer bij mij het meest favoriet. Dan maken we de meeste uitstapjes en spreken meer af met vrienden om samen te bbqen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in