gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf 7 juli draait de nieuwste Nederlandse feel good film Zwanger & Co in de bioscopen. De film draait om het gezin en gezinsuitbreiding, maar of dat allemaal over rozen gaat? Ontdek allemaal tijdens de Zwanger & Co bioscoopfilm. En doe ook direct mee en maak kans op 2 vrijkaarten voor de film.

 

De vele kanten van zwangerschap

Hoe een vrouw en haar partner een zwangerschap ervaren ligt aan heel veel verschillende factoren. De leeftijd, hoe lang je bezig bent geweest om zwanger te worden, de hormonen die door je lijf gieren, in welk land/cultuur je bent en nog veel meer. Daarom is een zwangerschap nooit hetzelfde en kun je zwangerschappen nooit met elkaar vergelijken. Niet hoe je als moeder zelf een zwangerschap ervaart en niet hoe een man deze ervaart. En hoe goed bedoelt adviezen van andere moeders ook zijn: jij bent uniek, jouw lijf is uniek en elke zwangerschap van jou is uniek!

 

Zwanger & Co bioscoopfilm

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Haar familie groeit in rap tempo en de aankomende ouders worden flink op de proef gesteld. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens ongepland zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel besluit uiteindelijk om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft, en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet.

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder alvast de trailer!

 

In de nieuwe bioscoopfilm over familie én familie-uitbereiding spelen o.a. Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Beppie Melissen, Thom Hoffman, Matteo van der Grijn, Maaike Martens en Carolina Dijkhuizen

 

Over de makers

De film is naar een idee van executive producer Daan Mollema (Verliefd op Cuba), er is aan geschreven door Aliefka Bijlsma (Marokkaanse Bruiloft) en Jacqueline Epskamp (Weg van Jou) wordt geproduceerd door Ingmar Menning (De Luizenmoeder) en geregisseerd door Johan Nijenhuis (De Beentjes van Sint-Hildegard). De productie komt mede tot stand met bijdragen van het Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds. Dutch FilmWorks brengt de film uit in de Nederlandse bioscopen. Zwanger & Co is powered by Kek Mama, TLC, Maza en Beter Bed.

Zwanger & Co bioscoopfilm en winactie filmposter

Winactie

Ben jij toe aan een leuke Nederlandse feelgood film? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Doe mee met deze winactie en je maakt kans op 1×2 vrijkaarten voor de film. Het enige wat je moet doen om mee te loten is mij te vertellen of je zwanger bent of niet. Simpel toch?

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 8 juli 2022 om 00:00 uur. Op maandag 11 juli 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10x De leukste ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis + winactie
Volgend artikel6 Tips om de grote berg was makkelijk en snel weg te werken

8 REACTIES

 1. O wat super leuk!! Of ik zwanger ben nee. Maar ben wel 3 x zwanger geweest. 3 mooie kids mogen krijgen. En ik werk op de afdeing neonatologie. Wat lijkt me dit een leuke film!!!

 2. Hele leuke actie ik doe graag mee. Nee ik ben niet zwanger maar vond zwanger zijn ook helemaal niet erg. Ik zag een voorstukje van de film en hij lijkt me hilarische.

 3. Ik doe graag mee voor mijn zwangere dochter. 1 augustus is ze uitgerekend van haar vierde. Zou leuk zijn om samen met haar nog een leuke film te pakken in de bios voordat ze gaat bevallen.

 4. Niet zwanger
  Maar wel graag naar een leuke film daarover
  Samen met mijn dochter die kraamverzorgster is geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in