Smelt de kokosolie in het pannetje en zet even apart
Maal de dadels fijn met het mesje van de staafmixer
Voeg de gemalen amandelen en de gesmolten kokosolie toe aan de dadels. Heb je geen gemalen amandelen? Dan kun je deze ook malen met behulp van het mesje van de staafmixer. Even goed mengen
Leg een vel bakpapier in de springvorm en verdeel hierop de dadel amandelmassa
Even goed aandrukken met de achterkant van een eetlepel
Zet dit even 15 minuten in de koelkast
Intussen klop je de slagroom met de vanillesuiker stijf
Voeg hier de mascarpone aan toe en mix alles goed door elkaar
Haal de ‘pizzabodem’ uit de koelkast
Maak de springvorm los en leg de bodem op een gebaksbord
Laat je kind het vanaf dit punt overnemen 😉 Laat je kind het mengsel van slagroom en mascarpone over de bodem verdelen met een mes
Nu nog de stukjes fruit erop en de no bake fruitpizza is klaar